Nieuws

Walstroom.eu

Meer dan 2.500 binnenvaartschippers maken dagelijks gebruik van de stroompunten die zijn aangesloten op het landelijke systeem van Walstroom. Hiernaast zijn er op tal van locaties in Europa aansluitingen voor riviercruiseschepen verbonden met dit systeem. De Walstroom dienstverlening is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

HOE WERKT WALSTROOM?

Stap 1: Aanmelden

Meld u éénmalig gratis aan als Walstroom-gebruiker op DEZE website of via de Walstroom app. Hierna kunt u voortaan van ieder Walstroom-punt in Nederland, Duitsland en Frankrijk gebruik maken, tegen de lokaal geldende tarieven.

Stap 2: Aanzetten

Een Walstroom-punt kan een stroomaansluiting, watertappunt, of ligplaats betreffen. Deze Walstroom-punten hebben een uniek viercijferig nummer. Met dit nummer kunt u de betreffende Walstroom-punten aanzetten.

Stap 3: Uitzetten

De betreffende Walstroom-punten kunt u uitzetten en de rekening wordt in het begin van de volgende maand automatisch verstuurd naar uw email adres.


HANDIG OP MOBIEL

Download nu de Android of iPhone app (ook beschikbaar op uw tablet).

Na het inloggen zal de app automatisch uw locatie bepalen of u kunt handmatig uit de locaties kiezen. Hierna kunt u het Walstroompunt selecteren en activeren. U kunt in de app ook uw lopende leveringen of historie zien.

Het starten en stoppen van leveringen gaat letterlijk met “een druk op de knop”!

Download de app via de onderstaande knoppen:


LOCATIES

Klik op de stekker voor alle locaties


VEELGESTELDE VRAGEN