Aansprakelijkheid

De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven en Binnenvaart Kennis BV heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.

De inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld, maar toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op deze website vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Binnenvaart Kennis BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan deze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze website.

Ondanks alle zorg en aandacht voor de inhoud van deze website is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de informatie op een website die is verbonden/gelinkt van of naar deze website.

U bent altijd zelf verantwoordelijk om de juiste informatie te verifiëren bij de lokale situatie of omstandigheden.

Wij bieden onze kennis aan ter informatie.

Vuistregels aflaaddiepte

Een handig advies lijstje bij het bepalen van de aflaaddiepte op de Rijn.

Reglementen

De reglementen mag u tegenwoordig ook digitaal aan boord hebben, wel zo dat u deze onmiddellijk kunt raadplegen. Op deze pagina kunt u de reglementen, bestanden of documenten downloaden en opslaan.

Toegestane afmetingen en diepgang vaarweggedeelten

De vaarwegen, en de daarop toegestane grootste lengte, breedte en diepgang van een schip of samenstel.

Duitse kanalen

Er zijn veel kanalen in Duitsland, Rhein Herne Kanal, Dortmund Ems Kanal, Wesel Datteln Kanal, Mittelandkanal, Elbe Seiten Kanaal etc etc

Schrijf je hier in voor onze