Nieuws, Partner berichten

Transafe: ADN Herhalingscursus

Onze partner Transafe maakt het volledige cursusbedrag per deelnemer over op Giro 555, tevens doneren ze € 100,- per deelnemer extra.

Schrijf je in door te klikken op de afbeelding hieronder.

Deze opleiding is door het CCV gecertificeerd en wordt afgesloten met een examen bij Transafe. Als deze opleiding plaatsvindt op onze locatie in Antwerpen geldt de betreffende Belgische certificering.

De cursus ADN-herhaling bestaat uit 3 lesdagen. De cursus vindt plaats bij Simwave in Barendrecht. De lesdagen starten om 08:45 uur.

Onderstaande onderwerpen komen aan bod:

 • Doel van de voorschriften
 • Productclassificatie
 • Droge ladingvaart bespreking van Tabel A van het ADN
 • Laden en losse van droge ladingschepen
 • Tankvaart: bespreking Tabel C – overgangsvoorschriften
 • Laden en lossen van tankschepen
 • Verantwoordelijkheden van de betrokken partijen
 • Meten en detecteren
 • Betreden van besloten ruimtes
 • Gebruik en onderhoud diverse persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Stabiliteit

Een ADN-verklaring moet verlengd worden in de periode van maximaal één jaar voor de afloopdatum. De nieuwe geldigheidsduur vangt aan op de afloopdatum van de vorige verklaring en is 5 jaar geldig. Als men de herhalingscursus eerder dan een jaar voor de afloopdatum van de verklaring volgt, vangt de geldigheidsduur van de nieuwe verklaring aan op de datum van het bewijs van deelname aan de cursus. Verlopen ADN-verklaringen kunnen niet worden verlengd.

De kosten van deze cursus bedragen € 587,00 exclusief BTW. 

Een online leeromgeving, de lunch, de praktijkles op locatie (brand blussen) en deelname aan het examen zijn bij de prijs inbegrepen. Eventuele herexamens zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden apart gefactureerd. De kosten hiervan bedragen € 117,50 exclusief BTW.

Bent u al klant van Transafe, dan ontvangt u 5% korting op de cursusprijs. 

Tijdens de lessen maakt u gebruik van leenexemplaren van de ADN-wetgeving 2021-2022. Deze dient u na het examen in te leveren. Tijdens de gehele cursus moet u zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Zonder geldig legitimatiebewijs is deelname niet mogelijk.

Voorbereiding op de cursus:
Voor al onze cursisten stellen wij GRATIS een online leeromgeving beschikbaar. Hier vindt u instructievideo’s met uitleg over het ADN, de ADN-examentrainer, wetgeving en onze cursusmap.

De online leeromgeving wordt u na inschrijving middels een link digitaal ter beschikking gesteld. Wij adviseren u dit door te nemen ter voorbereiding op uw ADN-herhalingscursus. De informatie in de cursusmap dient als naslagwerk en ter verdieping van de lesstof. In de lessen zal deze informatie door middel van een presentatie getoond worden. Indien u de cursusmap toch hard-copy wilt ontvangen, kunnen wij dit voor u verzorgen tegen een vergoeding van € 29,- exclusief verzendkosten.

Indien u uw inschrijving wilt annuleren of verplaatsen is dit kosteloos mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de cursus. Indien dit plaatsvindt tussen 30 en 7 dagen voor de cursus zijn wij genoodzaakt 50% van de cursusprijs in rekening te brengen. Indien u nog wilt verplaatsen of annuleren binnen de termijn van 7 dagen voor de cursus is geen restitutie van het cursusgeld mogelijk.