Nieuws

SAMENWETENWEMEER.NL

Je wilt gaan werken in de binnenvaart, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je op weg naar je droombaan in de dynamische en fascinerende wereld van de binnenvaart!

Op zoek naar een dynamische werkomgeving? Welkom op samenwetenwemeer.nl! Dé website voor zij-instromers, leerlingen en iedereen die graag de stap naar de binnenvaart wilt maken. Ben je al werkzaam in de binnenvaart? Ook dan zit je hier goed!

Missie

Wij zien dat het tekort aan goed personeel in de binnenvaart aan het oplopen is. Dat vinden wij jammer, want de binnenvaart is een dynamische en fascinerende wereld om in te werken. Wij zien ook dat er mensen zijn die willen instromen, leerlingen die een stageplek zoeken waarin ze goed begeleid c.q opgeleid worden en een groot tekort aan goede matrozen, stuurmannen en schippers.

Wij willen deze mensen op weg helpen naar een baan in de binnenvaart. Met de partners van Binnenvaart Kennis willen wij jou op weg helpen naar een leuke en aantrekkelijke werkplek in de binnenvaart. Onze partners hebben de kennis in huis om zowel nieuwe als instromende werknemers te begeleiden in hun leertraject.
Wat kun je hier vinden?


Hier kun je alles vinden om de stap naar de binnenvaart te maken.

We leggen uit wat een dienstboekje is, waar het voor dient en hoe je aan een dienstboekje kunt komen.

Twijfel je om de overstap te gaan maken? Hier kun je alles vinden wat een snuffelstage is, wat het leven aan boord is, hoe je kunt solliciteren en we helpen je op weg met het maken van een CV (Curriculum Vitae).
Ga je voor de eerste keer naar boord? Hier vind je hoe en wat voor de eerste keer naar boord.

Tevens kun je hier heel eenvoudig in contact komen met de partners van binnenvaartkennis.nl.

Onze partners hebben regelmatig plaats voor snuffelstagiaires en leerlingen die een opleiding volgen en een goede stageplek zoeken waarin ze goed begeleid worden.

Ben je al werkzaam in de binnenvaart? Onze partners hebben regelmatig uiteenlopende vacatures.