Nieuws

Covadem

Covadem is ook komend jaar partner van Binnenvaart Kennis.

In het kantoor van Covadem, op een bijzondere locatie in Amsterdam, hebben wij een fijn gesprek gehad met Meeuwis van Wirdum over de toekomst plannen van Covadem. Zeer binnenkort komt er meer nieuws over een nieuwe vaarweg welke in kaart is gebracht.

Voordelen voor nu

Weten hoe diep u kunt laden is essentieel in deze tijd. Met extremere weersomstandigheden, sterk wisselende waterstanden en toenemende capaciteit is het zaak vooraf de meest actuele dieptes en brughoogtes te kennen. En als het dan druk is op het water, wilt u weten waar u veilig kunt varen of onbekommerd gas kunt geven. CoVadem biedt die kennis.

Voordelen voor morgen

CoVadem brengt alle actuele prognoses, prestaties, brandstofverbruik en trajectgeschiedenis samen op 1 plek. Zodat u met een paar muisklikken altijd kunt zien waar verbetering mogelijk is en waar kansen liggen voor de volgende route. Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, de Smart Performance biedt u het inzicht dat u kunt inzetten voor meer rendement.