Nieuws

Nieuwsbrief

MOGEN WE JE OP DE HOOGTE HOUDEN? 

Wij nodigen je uit om je in te schrijven op onze Binnenvaart Kennis nieuwsbrief welke je op de hoogte houdt over onze nieuwste berichten, belangrijkste wijzigingen, partners en nog veel meer!

Voer eenvoudig je e-mailadres in het veld in en verstuur het formulier. Er wordt dan snel een bericht gestuurd naar het door jouw opgegeven e-mailadres. Klik op de link in de e-mail om je registratie te bevestigen.

WAT JE VAN ONZE NIEUWSBRIEF KUNT VERWACHTEN?

Je staat op het punt om je in te schrijven, maar je twijfelt nog een beetje.. Wij snappen uiteraard dat met alle nieuwsbrieven, aanbiedingen en mails die je al ontvangt, je graag wilt weten wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten. Dus waarom willen we je graag eens per maand mailen?

  • Zodat jij gemakkelijk op de hoogte bent van onze nieuwste berichten, wijzigingen, up-dates en meer!
  • Je nooit meer een update op onze website hoeft te missen.
  • Je kennis kunt maken met één van onze partners.
  • Als je zelf ,of met je bedrijf, ook partner wilt worden van Binnenvaart Kennis.
  • Dan ben jij als eerste op de hoogte!

Hebben we je kunnen overtuigen? Dan zijn wij blij en maken we jou komende maand blij ! Mocht je je daarna toch bedenken? Dan kan je je altijd uitschrijven.

MARKETINGTOESTEMMINGEN

Wanneer je bovenstaand formulier hebt ingevuld en op inschrijven hebt geklikt, gebruikt Binnenvaart Kennis de gegevens om je maandelijks te mailen met updates en meer.

Voor onze nieuwsbrief maken wij gebruik van MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door je te abonneren op onze nieuwsbrief, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp.

Wil je niet langer meer mails van Binnenvaart Kennis ontvangen, dan kun je je op ieder moment uitschrijven en je afmelden voor de Binnenvaart Kennis nieuwsbrief. Opzeggen kan door te klikken op de desbetreffende link in de voettekst van elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt of door contact op te nemen met ons via info@binnenvaartkennis.nl.