Nieuws

Partners website

Een enkele keer krijgen wij een vraag waarom wij Partnercontent op onze website hebben staan en deze onder de aandacht brengen middels een advertentie.
Wij zijn in oktober 2018 deze website begonnen en onze informatie gaan delen, het was en is puur onze passie om de kennis van de oudere generatie niet verloren te laten gaan aan de jongere generatie.
Een website maken, onderhouden en de kosten van een server was voor ons geen enkel probleem, echter zijn we snel gegroeid en kregen we veel vragen en bestanden van mensen toegestuurd.
Daar we ook opgemerkt werden door de markt kregen wij de mogelijkheid partners aan ons te binden, deze partners krijgen een eigen pagina waar we een bedrijfsprofiel of advertentie plaatsen, tevens plaatsen we een logo op de homepage.
Door de inkomsten van deze partners kunnen we steeds meer bestanden kwijt op onze server en zijn onze kosten gedekt.

Vuistregels aflaaddiepte

Een handig advies lijstje bij het bepalen van de aflaaddiepte op de Rijn.

Reglementen

De reglementen mag u tegenwoordig ook digitaal aan boord hebben, wel zo dat u deze onmiddellijk kunt raadplegen. Op deze pagina kunt u de reglementen, bestanden of documenten downloaden en opslaan.

Toegestane afmetingen en diepgang vaarweggedeelten

De vaarwegen, en de daarop toegestane grootste lengte, breedte en diepgang van een schip of samenstel.

Duitse kanalen

Er zijn veel kanalen in Duitsland, Rhein Herne Kanal, Dortmund Ems Kanal, Wesel Datteln Kanal, Mittelandkanal, Elbe Seiten Kanaal etc etc

Schrijf je hier in voor onze