Tekens aan kunstwerken

G-serie: Tekens aan kunstwerken

G. 5.1 - Hoogteschaal

Hoogteaanduiding links van de vaarweg. Een hoogteschaal met onderverdeling wordt toegepast wanneer een zekere nauwkeurigheid van aflezing mogelijk en verreist is. Een hoogteschaal plaatst men in principe aan de vanaf een naderend schip gezien stuurboordzijde van de doorvaartopening.

G. 5.1 - Hoogteschaal

Hoogteaanduiding rechts van de vaarweg. Een hoogteschaal met onderverdeling wordt toegepast wanneer een zekere nauwkeurigheid van aflezing mogelijk en vereist is. Een hoogteschaal plaatst men in principe aan de van een naderend schip gezien stuurboordzijde van de doorvaartopening.

G. 5.1 - Hoogteschaal

Hoogteaanduiding links van de vaarweg. Een hoogteschaal met onderverdeling wordt toegepast wanneer een zekere nauwkeurigheid van aflezing mogelijk en vereist is. Een hoogteschaal plaatst men in principe aan de van een naderend schip gezien

G. 5.1. - Hoogteschaal

Hoogteaanduiding rechts van de vaarweg. Een hoogteschaal met onderverdeling wordt toegepast wanneer een zekere nauwkeurigheid van aflezing mogelijk en vereist is. Een hoogteschaal plaatst men in principe aan de van een naderend schip gezien

G. 5.1c - Aanduiding onderhoogte

Gezien het mogelijke gevaar bij verkeerd aflezen, bijvoorbeeld verwarring met het overhoogteteken, is toepassing van het onderhoogtetegken af te raden.

Open Whatsapp
1
Snel contact
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?
Powered by