Nieuws, Partners

TRENDCO

UW BETROUWBARE PARTNER.

Wie zijn wij?

Trendco is ruim 35 jaar actief in de binnenvaart. Met een ervaren en professioneel team wordt er continu gewerkt om de transporten zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren. De bevrachters zijn zeer enthousiast en betrokken en hebben een uitgebreide achtergrond in de scheepvaart.

TRANSPORT

Om de transporten zo effectief mogelijk uit te voeren worden alle moderne communicatiemiddelen gebruikt.  Klanten, schepen, laad-en losplaatsen worden continu op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken van het transport.

Met een vloot moderne dubbelwandige tankschepen wordt het transport van minerale oliën uitgevoerd. Deze schepen zijn in het bezit van particuliere eigenaren. De grootte van de schepen varieert van 3000 tot 6000 ton. De transporten worden uitgevoerd door ervaren en goed opgeleide bemanningen die weten wat er van ze verwacht wordt.

MISSIE EN VISIE

De missie en visie kunnen worden vertaald in vijf kernwaarden of visieverklaringen.

Kwaliteit
Het beleid is gericht op het voldoen aan de verwachtingen van klanten, zodat zij steeds weer tevreden zijn over de dienstverleningen. Daarnaast zijn we continu bezig om de organisatie te verbeteren.

Veiligheid
Het streven van Trendco is “zero incidents”. Daarnaast zijn we een open organisatie waar we continu blijven discussiëren over en investeren in veiligheid.

Milieu
De belasting voor het milieu moet zo laag mogelijk gehouden worden. Het merendeel van de schepen die varen onder de vlag van Trendco hebben een Green award en innovatie concepten worden niet uit de weg gegaan als daar het milieu mee gespaard kan worden.

Efficiency
De inspanningen zijn gericht op het efficient laten verlopen van bedrijfsprocessen waardoor een optimale prijs/prestatieverhouding wordt gewaarborgd.

Vernieuwend
Het beleid van Trendco is gericht op het ontwikkelen van nieuwe concepten en methodes om een bijdrage te leveren aan de veiligheid van de mens en het aquatisch milieu.

Ons werkgebied

De schepen van Trendco varen op de grote rivieren, kanalen en in de zeehavengebieden in Nederland en België. Daarnaast varen we ook op de Rijn en haar zijrivieren in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland

Contact

TRENDCO
Merwekade 77, 
3311 TH, Dordrecht

Tel: +31(0)78-6818666

E-mail: armada@trendco.nlDeze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.