Binnenvaart Kennis is de afgelopen 2 jaar hard gegroeid, we hebben veel artikelen en berichten gemaakt, wij willen onze website partners bedanken voor hun steun, zonder jullie was dit onmogelijk geweest.

Wilt u ook partner worden?

 

Binnenvaart Kennis is een project van Ed Eichhorn en Rob Borremans en heeft als doel kennis uit de binnenvaart te delen met andere mensen.

Wij zijn zelf al meer dan 30 jaar actief in de binnenvaart en willen onze kennis graag overdragen aan de jongere generatie. Er zijn veel schippers die tegen hun pensioen aan zitten en veel kennis bezitten. Deze kennis zoeken wij en willen we delen via onze website.

Wij zijn geen concurent voor school of een opleiding maar zie ons als een aanvulling. Op school of opleiding leer je droge stof uit de boeken maar dit vind je vaak niet terug in de praktijk. Denk b.v. eens aan het melden op de diversen plaatsen. Er zijn veel oude namen, welke in geen enkel boek staan. Je kent ze waarschijnlijk wel; “ Schip .. is opvarend aan de voormalige Transol”, “ Schip .. in de afvaart boven de Groene Jager”, etc.

Op onze website verzamelen wij dit soort informatie en maken daar bestanden van. Wij speuren internet af, stellen vragen aan oudere schippers, luisteren naar de jongeren en delen dit.

Ook zijn er veel voorbeelden van hoe je ergens het beste kunt varen, wanneer vertrek je ergens (bv op de waddenzee), hoe loopt de stroming, waar zitten de ondieptes etc.

Omdat we veel bestanden maken om te kunnen delen hebben we een grote server tot onze beschikking. Deze server willen wij graag uitbreiden om nog meer kennis te kunnen blijven delen.

Hoe mooi zou het zijn als u of uw bedrijf ons hierbij kan helpen!

Wij bieden een andere manier van adverteren dan u gewend bent.

U krijgt bij ons n.l. uw eigen pagina waar u een bepaald product kunt uitlichten en tevens uw bedrijf.

Wij leggen u graag uit hoe één en ander werkt en hopen met u of uw bedrijf een samenwerking aan te mogen gaan.

Wij zijn bereikbaar via info@binnenvaartkennis.nl