DRECHTTANKCLEANING
PARTNERCONTENT

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Schipper / Chauffeur  

24/7 bereikbaar voor specialistische cleaning 

Bij DRECHTTANKCLEANING kunnen klanten 24/7 terecht voor het cleanen van o.a. ladingtanks, laadruimen, brandstoftanks, landtanks, fecaliëntanks, technische ruimten waaronder machinekamers, cofferdammen en ballasttanks. Met eigen materieel biedt DRECHTTANKCLEANING alle faciliteiten om snel te schakelen voor klanten in o.a. de binnenvaart, zeevaart, industrie en het bedrijfsleven. 

Wie zij wij?

Een snelgroeiende onderneming die diensten levert op het gebied van reiniging, inzameling en verwerking van afvalstoffen. Dit doen wij voor de Maritieme sector op het water met onze eigen schepen en aan land met onze vacuümwagens 

In korte tijd hebben wij onze jonge onderneming hard uitgebreid. Deze groei maakt dat we te weinig handen hebben om al het werk op te pakken. Daarnaast zijn wij nog niet uitgegroeid en willen we ons voorbereiden op toekomst.  

Wie ben jij?

Jij bent meer dan alleen een schipper. Naast het varen, vind je het ook fijn om andere werkzaamheden op te pakken. Je bent iemand die graag samen met een team een klus voor onze klant tot een goed einde weet te brengen 

Bij onze klanten ben je inzetbaar voor het ophalen van afvalstoffen op locatie. Je zorgt voor veilig vervoer en correcte afhandeling van deze lading. Hierbij hoort ook een deel administratie en verwerking in onze systemen. Je bent inzetbaar voor zowel korte opdrachten als voor langere projecten, maar je bent altijd aan het einde van de werkdag thuis. Bij onze klanten ben jij het gezicht van de organisatie en stuur je als werkbegeleider de cleaners die jou helpen bij de klus aan. 

Je krijgt je eigen schip toegewezen en bent daar ook verantwoordelijk voor. Praktische technische kennis is dan ook een vereiste. 

Alhoewel we een “9 tot 5 baan” aanbieden, ben jij iemand zonder “9 tot 5 mentaliteit”. Wanneer onze klanten ons nodig hebben dan passen wij ons daarop aan. Voor werken buiten de reguliere tijden word je financieel ruimschoots gecompenseerd en is een weekendrooster van toepassing. 

Tot slot, sta jij ook open voor een rol als chauffeur? Dan zijn die mogelijkheden er zeker binnen onze organisatie. Mocht je je papieren hiervoor niet hebben, maar wel bereid zijn deze te behalen, dan helpen we je daar graag bij. 

Wat bieden wij: 

·      Werkplek in een snelgroeiende organisatie waar veel kan en mag 

·      Collega’s die hard werken, maar ook hard lachen

·      Goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op je ervaring en kennis

·      Baan in de dagvaart voornamelijk in de regio Drechtsteden, Moerdijk en Rotterdam

·      Mogelijkheden tot verdere scholing en ontwikkeling in de functie

Wat verwachten wij?

·      In bezit van groot vaarbewijs, radar en marifooncertificaat 

·      In bezit is van een ADN Basis Certificaat (of bereid deze te behalen)

·      Teamspeler die ook klaar staat om andere collega’s te ondersteunen 

·      Harde werker die niet vies is om de handen uit de mouwen te steken

·      Representatief karakter en goede communicatieve vaardigheden

·      Informeel karakter waarbij humor en hard werken hand in hand gaan.

Solliciteren

Voor meer informatie zie onze website www.dtcdordt.nl of neem contact op met Jacinta van der Staaij via 06-20347942.                                                                            Sollicitaties kun je opsturen aan vacatures@dtcdordt.nl


DRECHTTANKCLEANING

Wieldrechtseweg 27
3316 BG Dordrecht

078-6120976

info@dtcdordt.nl
www.dtcdordt.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.