DRECHTTANKCLEANING
PARTNERCONTENT

24/7 bereikbaar voor specialistische cleaning

Bij DRECHTTANKCLEANING kunnen klanten 24/7 terecht voor het cleanen van o.a. ladingtanks, laadruimen, brandstoftanks, landtanks, fecaliëntanks, technische ruimten waaronder machinekamers, cofferdammen en ballasttanks. Met eigen materieel biedt DRECHTTANKCLEANING alle faciliteiten om snel te schakelen voor klanten in o.a. de binnenvaart, zeevaart, industrie en het bedrijfsleven.

Een baan in de dagvaart? Meld je bij ons!

DRECHTTANKCLEANING is de specialist als het gaat om reiniging, inzamelen en verwerken van afvalstoffen in de maritieme sector. Dit doen wij onder andere met onze Olieservice schepen (bilgeboot). Voor deze schepen zijn wij op zoek naar een schipper om ons team te versterken.

Jouw verantwoordelijkheden

Binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor de schepen, het onderhoud en de dienstverlening naar de klant. Wij zijn 24/7 voor onze klanten beschikbaar. Echter, in tegenstelling tot de systeemvaart werk je bij ons kantooruren en verdelen we eventuele extra diensten onder elkaar op basis van een rooster. Het werkgebied strekt zich uit over de regio Rotterdam, Drechtsteden en de Moerdijk.

Wat biedt DRECHTTANKCLEANING je?

Wij bieden je een plek binnen een sterk groeiende organisatie, waar de lijnen kort zijn en teamwork voorop staat. We werken onder Nederlandse voorwaarden, bieden een goed salaris met uitstekende overwerktarieven en daarnaast alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Voor meer informatie zie onze website www.dtcdordt.nl of neem contact op met Jacinta van der Staaij via 06-20347942.                                                                            Sollicitaties kun je opsturen aan vacatures@dtcdordt.nl

DRECHTTANKCLEANING

Wieldrechtseweg 27
3316 BG Dordrecht

078-6120976

info@dtcdordt.nl
www.dtcdordt.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.