DEEN SHIPPING
PARTNERCONTENT

Deen Shipping, is al 40 jaar actief op de Europese binnenwateren met haar tankschepen. Deen Shipping heeft een moderne en innovatieve vloot, met als paradepaardje de MTS Argonon, het eerste LNG aangedreven binnenvaartschip in Europa.

-- S C H I P P E R . G E Z O C H T --

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s bij Deen Shipping!

Ben jij onze nieuwe collega of ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, laat het ons weten!

Als schipper ben je vanzelfsprekend verantwoordelijk voor het schip, de lading en de bemanning. Wij geven je de verantwoordelijkheid hiervoor en hebben daarbij vertrouwen in jouw kennis en ervaring om deze verantwoordelijkheid te dragen. Vanuit kantoor word je ondersteund op technisch, operationeel, personeel en financieel vlak.

We bieden een een prima salaris en arbeidsvoorwaarden op basis van onze eigen bedrijfs “cao”. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de juiste man op de juiste plek, met veel aandacht voor de woon/werkplek.

We zoeken een schipper met in ieder geval een groot vaarbewijs, radarpatent en tenminste ADN basis (door willen leren voor ADN C is een must).

Deen Shipping is een rederij met ruim 35 jaar ervaring in de tankvaart. Deen heeft eigen schepen en schepen in het management.

Voor vragen of meer informatie neem contact op met Danielle den Hoed via 078 – 619 00 84.

Interesse? Stuur dan een CV en motivatiebrief naar  Danielle@deenshipping.com

   DEEN SHIPPING

  • Veerplein 22
  • 3331 LE Zwijndrecht
  • +31 (0)78 619 0084
  • info@deenshipping.com
  • www.deenshipping.com

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.