Nieuws

Losverklaring Tankvaart 2024

De goede uitvoering van de losprocedures voor het afval van de lading (deel B) wordt gedocumenteerd in de losverklaring. Deze verklaring stelt onder andere de verschillende betrokken partijen in staat om vast te stellen of zij aan hun verplichtingen hebben voldaan en of de afvalstoffen volgens de regels zijn afgegeven.

Vanaf 1 juli 2024 moet er gebruik worden gemaakt van de nieuwe losverklaring (versie 2024) voor de tankvaart. Deze nieuwe versie vervangt de oude losverklaring voor de tankvaart uit 2017, die dus vanaf 1 juli aanstaande niet meer mag worden gebruikt.

1Losverklaring tankvaart 2024 Nederlands
2Losverklaring tankvaart 2024 Engels
3Losverklaring tankvaart 2024 Duits
4Losverklaring tankvaart 2024 Frans
5Transafe E-learning losverklaring

1-Losverklaring tankvaart 2024 Nederlands


2-Losverklaring tankvaart 2024 Engels


3-Losverklaring tankvaart 2024 Duits


4-Losverklaring tankvaart 2024 Frans


5-Transafe E-learning losverklaring

In deze e-learning vindt u uitleg over de herkomst van de nieuwe losverklaring en hoe deze ingevuld moet worden. Omdat niet iedereen op dezelfde manier informatie tot zich neemt heeft u de keuze om een 2-tal video’s te bekijken of zelf de informatie door te lezen. U kunt natuurlijk ook allebei doen.