Nieuws, Partners

Partner: Spotbarge

Vrachtinzichten eenvoudig gemaakt

Het platform

Spotbarge is een platform dat uitgebreide tools en functies biedt waarmee olie- en scheepvaartbedrijven hun vrachtoffertes kunnen bijdragen op een manier die voldoet aan de eisen, transparant is en de nauwkeurigheid en integriteit van de gegevens waarborgt.

Marktrapporten

Spotbarge biedt verschillende dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse marktrapporten voor iedereen die betrokken is bij de Europese petrochemische en koolstofarme binnenlandse binnenvaartindustrie. Variërend van barges eigenaars, makelaars, scheepvaartmaatschappijen en handelshuizen, oliemaatschappijen, retailers en bedrijven die prijzen nodig hebben voor hun economie.

Vrachtindex

De Spotbarge Freight Index is een robuust platform dat de Spotbarge-methodologie en -beleid naadloos integreert. Ontworpen om realtime inzichten te bieden, biedt dit platform realtime vrachtoffertes voor aangewezen routes binnen de regio’s FARAG, Rijn en Canals FR/BE.

Prijsbeoordelingen

Met zijn geavanceerde technologie en toewijding aan nauwkeurigheid, revolutieert de Spotbarge Freight Index de manier waarop vrachtprijzen worden beoordeeld, waardoor transparantie, betrouwbaarheid en efficiëntie op de markt worden gebracht.

Onze toewijding

Onze toewijding is om betrouwbare gegevens te verstrekken om relaties binnen de branche te versterken en helpt een omgeving van samenwerking en vertrouwen te koesteren. Het stelt alle betrokken partijen in staat om meer geïnformeerde beslissingen te nemen.

Achter de geavanceerde oplossingen van Spotbarge staat een toegewijd team van professionals. Met een diverse reeks vaardigheden en een gedeelde passie voor innovatie, stuurt ons team de missie van Spotbarge vooruit. Samen zijn we toegewijd om de Europese petrochemische en koolstofarme binnenvaartindustrie te revolutioneren.

Spotbarge

Bothalaan 1
1217 JP Hilversum

info@spotbarge.com


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.