Nieuws, Partners

Partner: Triade Shipping B.V.

DE PARTNER VOOR INLAND SHIPPING

Een unieke expertise in duurzame transport van minerale olieproducten, biocomponenten en chemicaliën via binnenwateren.

Triade Shipping is de betrouwbare partner voor het zorgvuldig en duurzaam transporteren van een breed scala aan (vloeibare) chemische ladingen. Onze focus ligt op de cruciale routes naar Antwerpen- Rotterdam- Amsterdam- Gent (ARAG) en de Rijn en zijrivieren.

UW LADING, ONZE ZORG

Bij Triade Shipping streven we naar meer dan alleen het vervoeren van ladingen; wij creëren waardevolle partnerschappen en dragen bij aan de toekomst. Sluit u bij ons aan en ervaar onze betrokkenheid in de kwaliteit, duurzaamheid en excellentie van de binnenwatertransport.

SPERA

Spera is een stainless steel tanker met een grote capaciteit. De tanker is speciaal gebouwd en ontworpen om de uitdagingen in de toekomst van de maritieme wereld aan te gaan. Met haar royale afmetingen is ze in staat om aanzienlijke ladingen chemicaliën, minerale olieproducten en biocomponenten veilig en efficiënt te vervoeren.

VOYAGE

Voyage toont al jarenlang haar kracht op de Rijn en het vaargebied rondom Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam en Gent (ARAG). Ze biedt de betrouwbaarheid die nodig is om probleemloos zware ladingen te vervoeren.

ODYSSEY

Odyssey is een tanker met een flexibele inzetbaarheid, uitermate geschikt voor ladingen naar bestemmingen over de kanalen en zijrivieren. Deze tanker staat garant voor een naadloze en efficiënte binnenwatertransport.

ATLANTIS

Onze nieuwste aanwinst is een stainless steel tanker met een ruime capaciteit en ontwikkeld voor de toekomst. De tanker vertegenwoordigt de innovatie en duurzaamheid in de binnenvaartindustrie waarbij we altijd voor efficiëntie en uitdagingen gaan, ook bij lage waterstanden.

Meer dan een dienstverlener; een partner in transport.

Wat Triade Shipping krachtig maakt is de onderlinge samenwerking, de uitzonderlijke expertise en de doelgerichtheid. Dagelijks bouwen we samen aan sterke, langdurige en betrouwbare relaties, zowel met de crew als met onze opdrachtgevers. 

WERKEN IN DE BINNENVAART

Ben je klaar om aan boord te stappen? Of je nu al ruime ervaring hebt als kapitein of nieuw bent in de binnenvaart, bij ons vind je kansen om jezelf professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Samen zijn we verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt vervoeren van ladingen over de cruciale maritieme routes van Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam, Gent (ARAG) en de Rijn en haar zijrivieren.

Wil jij een praktische en boeiende carrière, waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor het veilig en efficiënt vervoeren van ladingen over de binnenwateren?
Ontdek onze vacatures en snap snel aan boort bij één van onze schepen.

Lauwers 20
Zwijndrecht 3332 TB
Nederland

+31 610 562 685
info@triadeshipping.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.