Nieuws, Partners

Partner: Volharding Bevrachting

 

De Volharding Group is ontstaan uit de expertise en jarenlange ervaring van Scheepvaartbedrijf Dari en CWL. In juli 2022 heeft Volharding Group de scheepvaartdivisie van Koole Terminals overgenomen inclusief het personeel. Hiermee biedt Volharding klanten een hoog serviceniveau met een zeer ervaren en gepassioneerde crew.

WAT WE DOEN

TRANSPORT VAN VEGOILS, MINERAL OILS EN CPP

Met onze kennis en ervaring helpen we bedrijven met het vervoeren van eetbare oliën en alle afgeleide producten hiervan. We doen dit voor de food en feed industrie. Daarnaast vervoeren we ook mineral oils, clean petroleum producten (CPP) en diverse bio fuels. Ons transportspectrum is dus erg breed en we kunnen elke logistieke uitdaging aan.

KLANTTEVREDENHEID

FLEXIBILITEIT, VEILIGHEID EN RESULTAAT

Onze klanten kunnen altijd rekenen op een persoonlijke aanpak en profiteren van de expertise die er in ons bedrijf aanwezig is. Onze zeer ervaren crew zorgt ervoor dat elk transport veilig verloopt en volledig aan de laatste eisen voldoet. 

Volharding Group staat voor flexibiliteit, hands-on mentaliteit, creativiteit, snel en resultaatgericht te werk gaan met aanvragen van onze klanten. Onze tonnages lopen uiteen van klein naar groot. We vinden altijd een transportoplossing, ook al is de tijdsdruk hoog.

GROEI 

TOEKOMSTPLANNEN

Sinds onze officiële start zijn we al met meer dan 300 procent gegroeid. Klanten weten ons te vinden en zijn meer dan tevreden over onze performance. Wij transporteren een divers aantal producten variërend van de food en feed industrie tot mineral oils met enorme volumes. 

We blijven investeren in onze vloot en in 2023 worden er meerdere schepen voor het vervoer van eetbare oliën en vetten en minerale producten aan onze vloot toegevoegd. Zowel onze zeevaart als binnenvaart groeit hierdoor. Op deze manier voorzien wij in de behoefte aan transport van grotere volumes van diverse producten.

VEGOIL KETEN

De diensten Volharding variëren van het vervoer van verschillende eetbare en minerale oliën tot CPP en biobrandstoffen. In de binnenvaart en zeevaart vervoeren wij allerlei producten die thuishoren in de vegoil keten (zowel food als feed). Het feit dat we zowel actief zijn op zee als in de binnenvaart maakt dat we gestroomlijnd alle vracht kunnen transporteren. Geen hiaten in de uitvoering van uw transportaanvraag. Van binnenvaart naar verwerkingsinstallatie was nog nooit zo snel en makkelijk.

Diverse eetbare oliën

  • Palmolie
  • Palmpitolie
  • Kokosolie
  • Zonnebloemolie
  • Raapzaadolie
  • Sojaolie

Wij vervoeren diverse eetbare oliën naar alle havens in Nederland en de rest van het ARA-gebied.

MAINHAVENWEG 17
1043 AL AMSTERDAM

+31 (0) 20 226 8600
info@volhardinggroup.com

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.