Nieuws, Partners

Partner: UAB-Online

 

Verbeter uw natte bulk operatie

Dé software oplossing die de zee- en binnenvaartoperatie voor alle stakeholders makkelijker, veiliger, efficiënter & duurzamer maakt.

Oplossing voor alle schepen

Onze software optimaliseert en vergemakkelijkt het zee- en binnenvaart natte bulk pre-arrival proces

Als kapitein streeft u voortdurend naar veiligheid & kwaliteit in de operatie en het naleven van (inter)nationale regelgeving. Dit alles terwijl u de operationele prestaties van uw binnenvaart schip verhoogt en de operatie optimaliseert.

Met het gebruik van onze binnenvaart schip software verbetert UAB-Online uw operatie aanzienlijk, waardoor deze efficiënter, veiliger en duurzamer wordt.

De totale port stay wordt verkort, uw ecologische voetafdruk wordt verkleind, u wordt ontlast in administratieve taken & in communicatiemomenten en u heeft uw operatie niet alleen beter, maar ook eerder in tijd voorbereid.

ADN

Digitaliseer uw ADN checklist, waarbij wij het formulier voorzien van logica zodat u het document sneller, efficiënter en foutloos kunt invullen. De ADN wordt zoveel mogelijk vooraf ingevuld met behulp van de bij ons beschikbare informatie. Bijvoorbeeld informatie uit de aankondiging en de laad/los-overeenkomst, of informatie die wij via een API-koppeling uit uw backoffice-systeem halen. Loop als kapitein digitaal al uw controles door en voer alle hercontroles in. Na ondertekening ontvangen, zowel de binnenvaartterminal als de kapitein, de ADN in PDF-formaat en wordt deze opgeslagen in het digitale aanmeld dossier op het platform van UAB-Online.

CDNI-losverklaring

Digitaliseer uw CDNI-checklist, waarbij wij het formulier voorzien van logica zodat u het document sneller, efficiënter en foutloos kunt invullen. Na het lossen maakt u de CDNI-checklist van lossen op. Wanneer u met UAB-Online werkt, doet u dit snel en eenvoudig, op basis van eerder afgesloten producten in de laad- en los-overeenkomst en/of de ADN-checklist. Zo voorkomt u dat u twee keer gegevens hoeft in te voeren. Dankzij een slimme koppeling met de stoffenlijst kunt u eenvoudig het NSTR-nummer en het soort goederen opzoeken. Na ondertekening ontvangen, zowel de binnenvaartterminal als de kapitein, het CDNI in PDF-formaat en wordt deze opgeslagen in het digitale aanmeld dossier op het platform van UAB-Online.

Plan uw persoonlijke demo in

Bent u benieuwd welke mogelijkheden we voor uw zee- of binnenvaart schip hebben? Plan uw persoonlijke demo met onze expert Bas Been in en ontdek hoe we u kunnen helpen de aanmelding en afhandeling van de natte bulk makkelijker, sneller en veiliger te maken.

Vermogenweg 26-a
3641 SR Mijdrecht

+31 (0)10 76 05 999
info@uab-online.com

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.