Nieuws, Partners

Partner: QuoVadis Personeelsdiensten

 

Het uitzendbureau voor de scheepvaart en binnenvaart

Quo Vadis Personeelsdiensten is een kleinschalig, gespecialiseerd uitzendbureau  voor de binnenvaart. Onze kracht is persoonlijke aandacht, zorgvuldige selectie en voortdurende ontwikkeling van ons personeel. Als organisatie kennen we iedereen persoonlijk; opdrachtgevers en personeel. En dat betaalt zich uit in jarenlange relaties waarbinnen iedereen aan een half woord genoeg heeft. Binnenvaart personeel gezocht, neem dan contact op met Quo Vadis. Wij zijn gevestigd in Sliedrecht en sinds 2008 actief in de binnenvaart.

Van matroos tot kapitein

Binnenvaartpersoneel gezocht? Aflosser of voor langere tijd? Bij Quo Vadis Personeelsdiensten vindt je een uitgebreid netwerk van slagvaardig Nederlandstalig binnenvaartpersoneel. Van (aflos) matrozen en deksmannen en tot stuurmannen en afloskapiteins. Al onze uitzendkrachten zijn inzetbaar op uitzendbasis in heel Nederland én daarbuiten. Als kleinschalig maar specialistisch uitzendbureau weten we keer op keer de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Dit presteren we door zorgvuldige selectie en goede persoonlijke begeleiding van ons personeel. Quo Vadis gelooft niet in eenmalig zakendoen. Wij gaan voor duurzame samenwerking. Dus blijven we ook na plaatsing betrokken bij opdrachtgever en uitzendkracht.


VOOR OPDRACHTGEVERS: SNEL INZETBARE VAKLIEDEN

Nautisch personeel gevraagd? U vindt uw inhuurkrachten bij Quo Vadis Personeelsdiensten. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau voor nautisch personeel. Bij ons staat ‘ouderwets’ persoonlijk contact nog voorop. Dus beschouwen we ons personeel niet als uitzendkracht maar als medewerker. Ongeacht of het een flexibele oproepkracht is of een werknemer met vast dienstverband. En dat merkt u als werkgever. Wij begeleiden ons personeel voortdurend en zorgen voor goede scholing en bijscholing. Zodat ze vakwerk leveren waar u geen omkijken naar heeft.

VOOR WERKNEMERS: PRIMA TEGENPRESTATIES

Of je nu matroos of kapitein bent, bij Quo Vadis Personeelsdiensten hebben we oog voor je persoonlijke wensen en ambities. Wij zijn een betrokken organisatie waar het aangenaam, afwisselend en uitdagend werken is. En waar we continu contact houden tijdens elke klus.

Een goed salaris

Bij Quo Vadis ontvang je altijd een salaris volgens de cao van de opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever zelf geen eigen cao heeft of hanteert wordt het salaris volgens onze loontabel en in overleg met de opdrachtgever bepaald. Je krijgt dus minimaal dezelfde beloning als het vaste personeel van de werkgever waar je via Quo Vadis voor aan de slag gaat.

Vele vacatures voor elk opleidingsniveau

Bij Quo Vadis werken we met en voor veel verschillende opdrachtgevers. Daardoor hebben we uiteenlopende vacatures. Van leerling matrozen tot schippers.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Quo Vadis bekostigt al jouw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast kan je indien nodig ook een auto van Quo Vadis gebruiken, uiteraard gaat dit in overleg.

Verschillende systemen en werktijden

Wanneer je voor Quo Vadis werkt is er keuze uit verschillende systemen en werktijden.

  • Dag werk
  • maandag – vrijdag
  • Week op – week af
  • 14 dagen op – 14 dagen af

Opleidingsmogelijkheden

Quo Vadis investeert in jouw carrière. Of je nu matroos bent of schipper. Bij ons kan je certificaten en diploma’s behalen zoals het radarpatent en het ADN-diploma.

Persoonlijke begeleiding

Bij Quo Vadis heeft iedere naam een gezicht. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, daarom komen we geregeld op werkbezoek tijdens jouw klus. Daarnaast voeren we regelmatig evaluatiegesprekken om te zien hoe we elkaar verder kunnen helpen.Quo Vadis Personeelsdiensten

Rietlanden 2B
3361 AN Sliedrecht

+31(0)85 489 0281
info@quovadispersoneel.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.