Nieuws, Partners

Partner: Kapitein Personeel

 

Kapitein & Personeel begrijpt dat in de maritieme sector de juiste bemanning uw schip maakt of kraakt. Daarom staan wij paraat om u te helpen bij het vinden van de meest geschikte professionals voor uw team. Met de diepgaande kennis en uitgebreide netwerk in de maritieme wereld, zijn wij de betrouwbare partner voor het vinden van de juiste professionals om uw schip op volle koers te laten varen.

Waarom met ons samenwerken?

• Toegang tot een uitgebreide pool van maritieme professionals.

•Efficiënte en tijdbesparende wervingsprocessen.

• Persoonlijke ondersteuning en advies op maat.

• Een partnerschap dat gericht is op uw succes.

Bij Kapitein Personeel streven we ernaar om de beste dienstverlening te bieden aan zowel uitzendkrachten als werkgevers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw behoeften te bespreken.

Wat bieden wij?

• Toegang tot een breed scala aan mooie maritieme opdrachten 

• Persoonlijke ondersteuning en deskundig loopbaan advies 

• Een werkplek die vrijheid biedt en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

• Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring en opleiding

Geïnteresseerd?

Klaar om de golven te trotseren en je volgende maritieme avontuur te beginnen? Stap aan boord en wordt deel van ons Maritieme team koersend naar jouw droombaan. Neem contact met ons op en ontdek de reis die voor je ligt.

Kapitein Personeel

Marsdiep 16a
8321 MC Urk

0619110511

maritiem@kapiteinpersoneel.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.