Nieuws, Partners

Nautic RVS

Kwaliteit is nooit toevallig

Wie zijn wij?

Nautic RVS vof is ontstaan uit ons moederbedrijf Van Welie Metaal. Door het bundelen van deze krachten kunt u, als klant, uitstekend terecht met uw idee voor uw schip maar ook voor de industrie waarvoor producten uit rvs tot de standaard behoren. 

Wij staan voor vakmanschap en werken hierdoor ook aan projecten binnen de food- en non food sector. Ons assortiment bestaat voornamelijk RVS 316 hoogglans gepolijste producten. Indien u een specifiek product zoekt, vraag het ons… de kans is groot dat wij u dit gewoon kunnen leveren.

Onze kracht is dat wij vanuit Van Welie Metaal al decennia lang ervaring hebben met het verwerken van RVS, hierdoor zijn veel van onze producten een eigen ontwerp (private label), kwalitatief hoogwaardig én kunnen wij u desgewenst maatwerk leveren. Ons motto is dan ook: “Kwaliteit is nooit toevallig” 

Nautic RVS levert aan particulieren, beroepsschippers, scheepswerven, scheepswinkels en jachthavens. Voor grote afnames werken wij met gunstige staffelkortingen, neem hiervoor contact met ons op.

Levering

Onze producten leveren wij direct aan de schipper.

Ook zijn onze producten leverbaar via diversen bunkerstations en scheepswerven.

Contact

Nautic RVS / Van Welie Metaal v.o.f.
s’Gravenwaardsedijk 39
6916 AV Tolkamer

Tel: (+31) 316 24 08 76
Mob: (+31) 6 5751 6084 (ook via WhatsApp bereikbaar)

E-mail: info@nauticrvs.nlDeze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.