Nieuws, Partners

Multicrew

Wij leveren personeel op alle type schepen in de binnenvaart in alle vaarsystemen. U kunt ons bellen voor korte aflosklussen tot personeel voor langere periodes. Door ons grote netwerk van personeel, kunnen wij vaak snel schakelen om de juiste match te vinden.

Werkgevers

Heeft u tijdelijk een bemanningslid nodig? Of heeft u vervanging nodig van een bemanningslid? Wij van Multicrew helpen u de juiste match te vinden. Wij leveren aflossers voor enkele dagen tot enkele weken en zelfs maanden. Ook verzorgen wij vaste bemanning die na tevredenheid zelfs enkele jaren vast blijven. Elke aflosser wordt netjes aan boord gebracht met de juiste veiligheidskleding en wordt ook weer netjes opgehaald. Heeft u iemand nodig, neem dan contact met ons op en wij proberen de juiste match te vinden.

Leerling Matroos

Wij leveren leerling matrozen met een stempel “leerling matroos” afgegeven door het SAB. Deze leerling matrozen zijn bezig met een opleiding matroos via “Edumar” en zullen na 90 vaardagen examen kunnen doen. Wij leveren vooral Filipijnse leerling matrozen welk in een systeem 4 maanden, 2 maanden werken of 6 maanden, 3 maanden werken. In overleg kan het vaarsysteem worden aangepast. Ook bieden wij dit gehele traject aan voor iedereen wie hier interesse in heeft.

Matroos

Wij leveren Matrozen voor korte klussen van enkele dagen, vanwege bijvoorbeeld ziekte of langere periodes omdat een bemanningslid is weggegaan. Wij leveren in overleg Matrozen met de gewenste Nationaliteit. Omdat wij een breed zoekgebied hebben, kunnen wij deze mogelijkheid bieden. Denk hieraan aan Poolse of Roemeense bemanningsleden of Filipijnse bemanningsleden. Wij leveren ook Matrozen voor vaste aanstellingen, zodat wij alle zorgen ontnemen.

Stuurman

Wij kunnen stuurmannen leveren voor korte of langere periodes op tankers, containerschepen, duwvaart of droge lading. Als u ons laat weten wat u zoekt, zoeken wij een passende match. Wij hebben een pool van bemanning uit Nederland, de Filipijnen, Roemenië en Polen. Ook leveren wij stuurmannen voor vaste aanstelling. Bij aflosklussen verzorgen wij het vervoer zodat u er geen omkijken naar heeft.

Kapitein

Wij leveren Kapiteins voor korte klussen van enkele dagen, vanwege bijvoorbeeld ziekte of langere periodes omdat er een Kapitein is weggegaan. Omdat wij een grote groep aflossers hebben, kunnen wij vaak de juiste match vinden. Ook leveren wij Kapiteins voor een vaste aanstelling. Hiermee nemen wij alle zorgen weg.

Schilders

Voor schepen die voor klasse of reparatie naar een scheepswerf in Nederland gaan, kunnen wij schilders verzorgen. Veelal zijn dit Filipijnse Stuurmannen, die in hun vrije tijd willen bijklussen. Deze “Schilders” hebben ervaring in het schilderen van een schip zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Crewmanagement

Multicrew verzorgt voor verschillende schepen het complete “crewmanagement” waarbij alle zorgen worden ontnomen voor de eigenaar. Wij verzorgen de complete bemanning en verzorgen alles hieromheen. Contracten, belastingafdrachten, vervanging bij ziekte en eten en drinken aan boord. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact

+31-621933825
info@multicrew.nl

Piet Heinstraat 33
4461 GL GoesDeze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.