Nieuws, Partners

Mira Forti NV

Dutch Cruise Line is opgericht door een team van specialisten op het gebied van riviercruises. De oprichters hebben niet alleen een schat van ervaring in de organisatie, uitvoering en het management van riviercruises, maar zijn ze ook nog eens specialist in het organiseren en uitvoeren van riviercruises met bijzondere bestemmingen. Alles met een duidelijk doel voor ogen: Echte kwaliteit, waarbij de passagier centraal staat! Wij onderscheiden ons bij Dutch Cruise Line in zin dat er vrijwel altijd gevaren wordt met een kapitein/eigenaar aan boord. Dit betekent dat er op deze wijze nog meer persoonlijke zorg kan worden gegeven aan de uitvoering van de cruise aan boord, of met andere woorden : de kapitein zelf staat garant voor een uitstekende service aan boord!

Onvergetelijke cruisevakantie

Onze gastvrije vriendelijke en goed opgeleide bemanning stelt alles in het werk om de passagiers van Dutch Cruise Line steeds weer een onvergetelijke cruisevakantie te laten beleven! Aan boord van de schepen mag niet gerookt worden, met uitzondering van een aantal tafels op het zonnedek.

Wij hopen dat u via onze website een duidelijk beeld krijgt van het unieke karakter van onze bijzondere cruiseproducten en de toegevoegde waarde daarvan. Of het nu gaat om seniorencruises, reisgezelschappen, charters, incentives of hotelovernachtingen, bij Dutch Cruise Line bent u c.q. zijn uw gasten aan het juiste adres.

Wilt u bij ons een reis boeken die u voor altijd bij blijft? Heeft u vragen over één of meer van onze reizen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. We beantwoorden graag uw vragen en hopen u te ontmoeten op één van onze reizen.

Dutch Cruise Line

Hoofdstraat 49
6051 AK Maasbracht

Telefoon: +31475460065
Email: info@dutchcruiseline.nl


Maasland Shipbrokers

Maasland Shipbrokers verzorgt voor u de bemiddeling bij aan- en verkoop van binnenvaart schepen. In ons scheepsaanbod bevinden zich diverse objecten als motorvrachtschepen, motortankschepen, duwboten, duwbakken en koppelverbanden. Door onze kennis van de binnenvaartmarkt zijn wij in staat u van deskundig advies en begeleiding te voorzien.

Kijk voor het huidige scheepsaanbod op onze website.

Wilhelminalaan 13D
6051 BH Maasbracht

Telefoonnummer:

+31 (0) 617 59 18 49

E-mailadres:

info@maaslandshipbrokers.com


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.