Nieuws, Partners

Leviano Crewing B.V.

Leviano Crewing, uw binnenvaart partner & specialist in scheeps- en crewmanagement

Hoe onderscheiden wij ons als binnenvaart partner? / Onze kernwaarden

Een van de belangrijkste aspecten waarmee wij ons kunnen onderscheiden van de concurrent, is dat wij ons richten op een langdurige en duurzame samenwerking waar betrouwbaarheid en transparantie voorop staan. Onze bemanning is goed opgeleid en hebben een sterke band met ons. Dit leidt tot een hogere mate van betrokkenheid en motivatie, wat op zijn beurt leidt tot betere prestaties en een hogere klanttevredenheid. Wij streven ernaar om een persoonlijke en betrokken benadering te bieden en om onze klanten en bemanningsleden te behandelen als individuen, niet als nummers.

Wij hebben de schepen volledig in eigen beheer, dit betekend dat wij de volledige controle hebben over de operaties en wij snel in staat zijn om te reageren en te schakelen op veranderingen in de binnenvaart markt. Het hebben van eigen schepen in beheer leidt tot onder andere kostenbesparingen op de lange termijn, omdat onze klanten niet meer afhankelijk zijn van externe partijen voor scheepsbeheer.

MVO

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en om onze bemanningsleden te voorzien van een veilige en gezonde werkomgeving. Wij werken ook nauw samen met onze klanten om duurzame oplossingen te vinden en om de binnenvaartindustrie te helpen bij het verminderen van haar ecologische voetafdruk.

Wij zijn een flexibele en innovatieve organisatie die zich voortdurend aanpast aan de veranderende behoeften van de binnenvaartindustrie. Wij investeren in nieuwe technologieën en processen om onze diensten te verbeteren en om onze klanten en bemanningsleden de best mogelijke ervaring te bieden.

Werken bij Leviano Crewing

We zorgen ervoor dat onze bemanningsleden de juiste kwalificaties en ervaring hebben om aan boord te werken en dat ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en veiligheidsnormen. We bieden training en opleiding aan onze bemanningsleden om hun vaardigheden en kennis te verbeteren en om ervoor te zorgen dat ze up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de binnenvaartindustrie. Wij behandelen onze personeelsleden als individuen en niet als nummers. Wij hebben altijd tijd voor een persoonlijk gesprek om zo samen met onze personeelsleden te kijken naar de beste oplossing die op dat moment nodig is en de beste match te kunnen voorzien.

Als BBL’er aan de slag bij Leviano Crewing

Bij Leviano staan we open voor alle soorten talenten en opleidingen. Ook leerlingen met een BBL- opleiding zijn bij ons van harte welkom. Wij bieden hen de mogelijkheid om werkervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

Als leerling met een BBL-opleiding krijg je bij ons de kans om praktijkervaring op te doen en te leren van ervaren professionals. Wij bieden een veilige en stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij ook begeleiding en ondersteuning bij het behalen van je diploma.

Bij Leviano geloven we in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft en dat het onze taak is om dit talent te ontdekken en te ontwikkelen. Daarom bieden wij ook kansen aan leerlingen met een BBL-opleiding.

Ben jij een leerling met een BBL-opleiding en op zoek naar een leerzame en uitdagende werkplek? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Bemiddeling voor ZZP’ers

Bent u een ZZP’er en op zoek naar nieuwe opdrachten? Of heeft u als opdrachtgever behoefte aan flexibele en betrouwbare ZZP’ers? Leviano is uw partner in zzp-bemiddeling. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en zorgen voor een succesvolle match.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen bemiddeling. Wij bieden ook administratieve ondersteuning aan ZZP’ers, zodat zij zich kunnen focussen op hun werk. Denk hierbij aan facturatie, contractbeheer en belastingaangifte. Zo nemen wij de administratieve rompslomp uit handen en kunt u zich richten op uw core business.

Bij Leviano staan persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kennen onze ZZP’ers en opdrachtgevers persoonlijk en streven naar langdurige samenwerkingen. Onze ervaren consultants hebben een uitgebreid netwerk en weten als geen ander wat er speelt in de markt.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw voordelen als klant van Leviano Crewing

Als bedrijf dat zich richt op crew management en het beheer van schepen, bieden wij onze klanten een breed scala aan diensten om hun ervaring te verbeteren en hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Een van de diensten die wij aanbieden is haal- en brengservice voor ons personeel. Dit betekent dat wij onze bemanningen kunnen ophalen en afzetten op de door hen gewenste locatie, wat hun reiservaring aangenamer en minder stressvol maakt. Dit kan leiden tot een hogere mate van betrokkenheid en motivatie bij onze bemanningen, wat op zijn beurt weer kan leiden tot betere prestaties en een hogere klanttevredenheid.

Een ander voordeel dat wij bieden is het aanbieden van huurauto’s en lease-overeenkomsten. Dit betekent dat wij onze klanten kunnen voorzien van vervoer op maat, wat vooral handig kan zijn voor klanten die van ver komen en geen eigen vervoer hebben. Door deze diensten aan te bieden, kunnen wij onze klanten helpen om hun reiservaring te verbeteren en hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Een derde voordeel dat wij bieden is ons geautomatiseerde passensysteem voor kasgeld. Dit betekent dat wij geen contant geld of boordkas meer gebruiken, wat het risico op diefstal en fraude vermindert en onze bedrijfsvoering veiliger maakt. Bovendien kan het gebruik van geautomatiseerde passen de administratieve lasten verminderen en de efficiëntie verbeteren.

Door deze extra diensten aan te bieden, kunnen wij onze klanten en werknemers beter van dienst zijn en ons bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het opbouwen van langdurige en betrouwbare relaties met onze klanten. Wij geloven dat deze diensten ons in staat stellen om onze klanten te helpen hun bedrijfsdoelen te bereiken en hun operationele efficiëntie te verbeteren.

Administratie en boekhouding

Administratie en boekhouding zijn belangrijke en tijdrovende aspecten voor het runnen van een succesvolle binnenvaartonderneming. Daarom bieden we onze klanten een uitgebreid pakket aan administratieve en boekhoudkundige diensten om hen te helpen bij het beheren van hun financiën en het voldoen aan de wettelijke vereisten.

Onze diensten omvatten onder meer het opstellen van facturen, het bijhouden van financiële administratie, het regelen van belastingaangiften en het verstrekken van financiële rapportages. We zorgen ervoor dat de administratie en boekhouding op orde zijn en dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van hun financiële situatie.

Door gebruik te maken van onze administratieve en boekhoudkundige diensten, kunnen onze klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten en hoeven ze zich geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp. Wij zijn een verlengstuk van de administratie van onze klanten en wij helpen bij het maximaliseren van het rendement op de investeringen van onze klanten.

Kortom, bij Leviano Crewing bieden we onze klanten een uitgebreid pakket aan diensten om hen te helpen bij het runnen van een succesvolle binnenvaartonderneming. We streven ernaar om deze reputatie te behouden en te verbeteren door middel van uitstekende service en klanttevredenheid.

Scheepsexploitatie

Bij Leviano Crewing hebben we ruime ervaring in het in exploitatie nemen van schepen. We weten dat het in exploitatie nemen van een schip een belangrijke investering is en ook een complex proces kan zijn en daarvoor zijn wij er, om onze klanten te helpen bij elke stap van het proces. Onze diensten omvatten het vinden van geschikte bemanning, het regelen van de nodige certificaten en vergunningen, het opstellen van operationele procedures en het bieden van training en ondersteuning aan de bemanning.

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het in exploitatie nemen van het schip soepel verloopt en dat het schip voldoet aan alle wettelijke vereisten en veiligheidsnormen. Onze ervaren bemanningsleden zijn getraind om te werken met verschillende soorten schepen en zijn in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele problemen die zich kunnen voordoen tijdens het in exploitatie nemen van het schip.

Bij Leviano Crewing begrijpen we dat het in exploitatie nemen van een schip een belangrijke investering is en we zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen bij het maximaliseren van hun rendement op deze investering.

Contact

0168-853386
info@leviano-crewing.eu

Hoofdstraat 109
4765 CC Zevenbergschen HoekDeze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.