Nieuws, Partners

JEBA Maritiemservice

Actief in de beroepsvaart, pleziervaart en landbouw.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat mede gespecialiseerd is in het reinigen van brandstoftanks en het filteren van brandstoffen en olieën. Dit voeren wij uit op iedere gewenste locatie. Dit kan zowel in het water als op de wal. Wij zijn actief in de beroepsvaart, pleziervaart en landbouw. Doordat wij op locatie komen scheelt het onze klanten zeeën van tijd en daardoor ook kosten. Wij hanteren scherpe en vaste prijzen zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij zorgen voor zichtbare resultaten en laten onze klanten altijd tevreden achter.

BEROEPSVAART

Inmiddels zijn wij een begrip in de scheepvaart. Wij komen op elke door de schipper gewenste locatie en behalen perfecte resultaten.

U als schipper wordt totaal ontzorgd en de machinekamer wordt weer schoon en net achtergelaten door onze specialisten.

Voorkom verstopte filters en andere problemen en bespaar direct kosten door een schone aanvoer van uw kostbare motor.

PLEZIERVAART

Ook in de pleziervaart vindt de schipper of werf vaak de weg naar ons als het gaat om dieseltank reiniging. Wij reinigen elke soort tank, ook de tanks die slecht toegankelijk zijn. Wij hebben verschillende werkmethodes die zorgen voor een perfect resultaat.

Wij komen in veel jachthavens en werken op veel werfen, Hier zijn onze klanten en de havenmeesters zeer tevreden met onze nette werkwijze en behaalde resultaten.

Ook bieden wij een goede nazorg dat bestaat uit de juiste filter opstelling en vaste filtersystemen met pomp die uw tank in de toekomst optimaal houdt.

LANDBOUW

Ook aan vaste machines, landbouwvoertuigen en opslagtanks voeren wij onderhoud uit en maken wij de brandstoftanks weer als nieuw. Vooral in de opslagtanks komen we steeds vaker de diesel bacterie tegen. Wij reinigen de tanks en zorgen ervoor dat de bacterie geen kans meer maakt om terug te groeien.

Door onze goede samenwerking met micfil filters zijn wij altijd op de hoogte van de laatste en beste technieken wat betreft brandstof en oliefiltratie.

De Hucht 40
7041 JM s’Heerenberg

Telefoonnummer:

+31619994205

E-mailadres:

info@jebamaritiemservice.nl


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.