Nieuws, Partners

Flexbox Crewing

Maritiem uitzendbureau en dienstverlener

Flexbox Crewing is een internationaal bemanningsbureau en dienstverlener voor de maritieme sector. 

We richten ons op het recruiten en plaatsen van personeel in de binnen- en zeevaart op schepen en projecten wereldwijd.

Elke dag streven wij ernaar gekwalificeerde werknemers te leveren aan onze partners op (binnenvaart)schepen en projecten wereldwijd. Ons team heeft praktijkervaring in de binnenvaart, koopvaardij, offshore, scheepstransport en nog veel meer! Met behulp van onze zelf ontwikkelde software leveren wij passende bemanningsleden die volledig in staat zijn de vereiste taken uit te voeren.

Een multinationaal team met een groot netwerk

Flexbox Crewing wordt gevormd door een internationaal team van meer dan 12 experts, die een schat aan kennis meebrengen vanuit hun achtergrond in de maritieme industrie, recruitment en IT. Daarnaast stellen onze kantoren in Nederland en Cyprus, gecombineerd met onze agenten in Duitsland en Polen, ons in staat om lokaal service te verlenen in een aantal belangrijke markten. Bij Flexbox geloven we in het opbouwen van sterke, persoonlijke relaties met onze kandidaten, klanten en partners. We zijn er trots op hun taal te spreken en  behoeften te begrijpen. Deze toewijding is wat ons onderscheidt en wat ons snel een stevige positie in de markt heeft gegeven.

Met meer dan 20 jaar ervaring is ons team gespecialiseerd in het detacheren en werven van maritieme topprofessionals. Wij zijn trots op onze persoonlijke aanpak, ondersteund door geavanceerde technologie. In de afgelopen jaren hebben we een sterke positie opgebouwd in de Europese binnenvaart en groeien we gestaag door in de zeevaart.

Wij werken vanuit onze twee vestigingen, één in Nederland en één in Cyprus, het andere maritieme hart van Europa. Samen met een handvol recruiters in Polen en Duitsland willen we de Europese markt optimaal bedienen. Met lokale aanwezigheid en een persoonlijke aanpak. 

De binnenvaart is waar het allemaal begon voor Flexbox Crewing. In slechts een paar jaar tijd hebben onze decennialange ervaring en innovatieve software ons gepositioneerd als een van de belangrijkste bemanningsbureaus in de Europese binnenvaart.

Via onze internationale bemannings-afdeling in Limassol en ons lokale servicekantoor in Nederland plaatsen we dagelijks tot tweehonderd maritieme professionals op rivierschepen in heel Europa. Onze recruiters staan in direct contact met matrozen en kapiteins uit verschillende landen, waaronder Nederland, Polen, Duitsland, Tsjechië en de Filippijnen.

Onze hoogste prioriteit is dat onze mensen passen bij de functie en het schip op professioneel en persoonlijk vlak. Om deze ‘sweet spot’ te vinden, gebruiken wij onze intern ontwikkelde software om de harde vaardigheden in kaart te brengen en te matchen, en onze ervaren recruiters om het persoonlijke aspect te evalueren.

Aflossers

Elk schip heeft van tijd tot tijd te maken met een plotselinge vraag naar bemanning. Redenen hiervoor kunnen ziekte, vakantie, ongelukken of gewoon een verandering van plannen zijn. Het bieden van snelle oplossingen in dergelijke gevallen is een van de sterke punten van Flexbox. Wij hebben een database opgebouwd met meer dan 1000 aflossers in de binnenvaart, van matrozen tot kapiteins. Sommigen zijn fulltime zelfstandige aflossers, anderen werken graag af en toe een weekje extra.

Onze intern ontwikkelde software zal een lijst van geschikte aflossers opleveren op basis van de rang- en patent vereisten, het tijdsbestek, het scheepstype en de vereiste talenkennis. Ons team zal proberen binnen enkele uren een beschikbare aflosser voor uw schip te vinden, en alles doen wat nodig is om de aflosser op de meest goedkoop mogelijke manier op uw schip te krijgen. Bel ons om uw aanvraag te bespreken.


Antoniuslaan 1a
3341 GA Hendrik Ido Ambacht

Telefoonnummer:

+31 (0)85 0510378

E-mailadres:

info@flexboxcrewing.com


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.