Nieuws, Partners

Universe Shipping

Voor onze gerenommeerde opdrachtgevers vervoeren we vloeibare producten, met name hoogwaardige minerale oliën en (lichte) chemicaliën. Het vaargebied is divers; we varen met onze schepen in het ARA-gebied, maar ook de Rijn, Main, Moezel en Saar zijn bekend terrein voor onze schepen. Onze organisatie is te typeren als jong en dynamisch. Op onze vloot werken circa 130 binnenvaartprofessionals van lichtmatroos tot kapitein. De walorganisatie bestaat uit een klein professioneel team wat op een informele manier de vloot aanstuurt, waarbij de aandacht voor collega’s centraal staat. 

Aan boord werken goed opgeleide en gemotiveerde collega’s in een systeem twee weken op, twee weken af. Zowel op operationeel en technisch vlak is er ondersteuning vanuit onze walorganisatie. Veiligheid en professionaliteit zijn het belangrijkste aan boord. Uiteraard zijn een fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. 

Onze visie

Universe Shipping is opgericht met een duidelijke visie: het bieden van binnenvaartransport van hoge kwaliteit met oog voor veiligheid én duurzaamheid. Deze visie hanteren wij vandaag de dag nog steeds. Kwaliteitssystemen worden steeds uitgebreider en stellen steeds hogere eisen aan het transport op binnenwateren. De vloot van Universe Shipping voldoet aan al deze eisen. Met technische aanpassingen en diverse innovaties proberen wij de norm dan ook steeds voor te zijn. Wij bieden onze klanten een veilig, zorgeloos en efficiënt transport van A naar B. Met onze modern uitgeruste dubbelwandige schepen vervoeren we diverse vloeibare goederen, zoals minerale oliën en (licht) chemische producten. Een groot gedeelte van onze vloot is gecertificeerd met de Green Award. Wij varen op alle binnenwateren van West-Europa en zijn ook actief in het ARA-gebied. Dankzij gemotiveerde en ervaren medewerkers bieden wij een betrokken en persoonlijke dienstverlening aan onze klanten.

Opleidingen en stages

Universe Shipping is erkend leerbedrijf voor de Kapitein-manager, BBL Schipper, en BBL matroos. Ook zij-instromers zijn welkom die via het praktijkexamen matroos/schipper willen instromen. Buiten je schoolweken is er ook aan boord voldoende tijd en ruimte om te werken aan school. Zo kun je, naast het werken op het schip, op een goede manier aan je carrière bouwen, met de juiste mensen om je heen. Natuurlijk vergoeden wij je opleiding. 

In verband met de uitbreiding van onze vloot zoeken we nieuwe collega’s. De juiste man op de juiste plaats is één van onze uitgangspunten. Door de juiste personen bij elkaar te plaatsen aan boord zorgen we ervoor dat men als een team kan werken.

Contact

Het water is wat ons verbindt, en samenwerking staat centraal. Gevestigd aan het water te Zwijndrecht opereert Universe Shipping op de tankvaartmarkt met modern uitgeruste dubbelwandige schepen.

Maasboulevard 24-26
3331 ML Zwijndrecht

Telefoonnummer

+ 31 (0)78-612 43 49

E-mailadres algemeen

info@universeshipping.nl

E-mailadres personeelszaken

pz@universeshipping.nl


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.