Nieuws, Partners

TVM verzekeringen N.V.

TVM is één van de grootste aanbieders in Nederland voor verzekeringen op binnenvaartgebied. Onze experts staan 24/7 voor u klaar, bieden hulp en regeling van schade in binnen- en buitenland. TVM heeft door betrouwbaarheid en deskundigheid al jaren een vaste plaats in de verzekeringswereld voor vaartuigen.

VaarVeiligCheck

Doe voor vertrek de VaarVeiligCheck:

Veilig varen doet u voor alles en iedereen. Voor wie u tegenkomt en iedereen aan boord. Voor het schip, dat meer dan uw lief is. Voor bruggen en minder schade aan het milieu. En precies daarom is goede reisvoorbereiding zo belangrijk.

Helaas blijkt uit schadecijfers en diverse studies dat menselijke falen verband houden met ruim 90 procent van de ongevallen.

TVM, een van de grootste verzekeraars voor de binnenvaart, wil hier iets aan doen. Daarom hebben we de VaarVeiligCheck ontwikkeld. Met deze check willen we binnenvaartschippers helpen om schade te voorkomen, door aan de hand van vijf belangrijke checks je voor te bereiden op hun reis.

Doe voor vertrek de VaarVeiligCheck en voorkom schade:
Lees hier meer:
https://www.tvm.nl/vaarveiligcheck?utm_source=link&utm_medium=binnenvaartkennis&utm_id=vaarveiligcheck

Coöperatie

TVM verzekeringen is ontstaan door het bundelen van een gezamenlijk belang. Een aantal transportondernemers besloot in 1962 tot de oprichting van een eigen verzekeraar. Ze legden ieder een deel van het waarborgkapitaal in, om op die manier samen de risico’s te kunnen dragen. Hieraan ontleent TVM haar bestaansrecht.

60 jaar TVM

Het collectieve belang voor de leden staat voorop

TVM verzekeringen biedt verzekeringen en diensten voor de logistiek en het transport over de weg en over water. Onze verzekerden zijn eigenlijk onze aandeelhouders, aan hen leggen we verantwoording af.

TVM heeft een coöperatieve structuur. Het gaat bij een coöperatie niet om het realiseren van zoveel mogelijk winst. Het coöperatieve bedrijf moet economische continuïteit hebben en dus winstgevend zijn. Winst maken is daarmee voor de coöperatie TVM een middel, geen doel. Het collectieve belang van de leden staat voorop. De leden-verzekerden van TVM kunnen een actieve en betrokken rol spelen in het bepalen van het beleid van de TVM groep.

Binnenvaart verzekeringen

Met de TVM binnenvaartverzekeringen verzekert u schade waarmee u als schipper te maken kunt krijgen. U kunt kiezen uit diverse verzekeringen en dekkkingen. Zo stelt u een binnenvaartverzekering samen die precies aansluit op uw situatie. Wij doen u graag een aanbod op maat. Vraag een offerte aan of bel voor meer informatie.

Verzekeringen voor de binnenvaart

Met de scheepvaartverzekeringen van TVM kiest u voor kennis, ervaring en gemak. U kunt kiezen uit diverse verzekeringen en dekkingen. Zo stelt u een verzekering samen die precies aansluit op uw situatie. Wij doen u graag een aanbod op maat. Vraag een offerte aan of bel voor meer informatie.

Pleziervaart

Varen zonder zorgen, dat is wat je als trotse bootbezitter het liefste doet. Dat kan met de verzekeringen voor pleziervaart van TVM!

TVM Actueel

Ons ledenmagazine TVM Actueel verschijnt ieder kwartaal op papier én online. Via TVM Actueel blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen in de sector van transport en logistiek en natuurlijk van TVM verzekeringen.

Het magazine verschijnt op papier en online.

Missie

TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport over weg en water, met coöperatieve grondslag. TVM is leidend in haar thuismarkt en wordt herkend en gewaardeerd als innovatieve partner. Door samen te werken met stakeholders behoren onze klanten tot de veiligste vervoerders van Europa.

Visie

TVM blijft een coöperatieve transport- en logistieke verzekeraar die heel dicht op haar klanten zit. Met het oog op sociaal-economische en technische ontwikkelingen wil TVM technologische oplossingen en operational excellence combineren met persoonlijk contact. Vanuit deze betrokkenheid streeft TVM ernaar een autoriteit te zijn op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. TVM wil zich ontwikkelen tot ‘full service- transportverzekeraar’ waar de aanvullende diensten ‘kennismakelaar’ en ‘dataspecialist’ onderdeel van uitmaken. Hiermee wil TVM zich onderscheiden van haar concurrenten.

Kernwaarden

Onze 4 kernwaarden: 

  • betrokken
  • betrouwbaar
  • deskundig
  • ondernemend

De kernwaarden komen terug in alles wat we doen en hoe we met onze leden, verzekerden en onze medewerkers willen omgaan. Door én voor onze leden. Dat is de kracht van de coöperatie TVM. Al bijna 60 jaar.

Contact

Heeft u een vraag? Wilt u iets regelen? We helpen u graag.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 uur tot 17.15 uur. 
Voor schade melden met spoed zijn we wel 24/7 bereikbaar. TVM assistance helpt u direct verder.

Bel ons: +31528292750

Stuur ons een email: binnenvaart@tvm.nl

Van Limburg Stirumstraat 250
7901 AW Hoogeveen


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.