Nieuws, Partners

Scheepvaartbedrijf Camaro B.V.

UW (BOVEN)RIJN SPECIALIST

Scheepvaartbedrijf Camaro BV / Dubbelman Container Transporten denkt in oplossingen. 
Wij verzorgen uw transport met grote toewijding

Met meer dan 35 jaar ervaring in containervervoer over water is Dubbelman Container Transporten een van de meest ervaren containeroperators op, langs en via de (boven) Rijn. Met binnenschepen (in eigendom) die speciaal zijn gebouwd voor containervervoer en een professioneel team van mensen om ons heen, kunt u neutraliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid op hoog niveau verwachten.

Dubbelman is specialist in de (boven) Rijn en onderhoudt lijndiensten tussen Antwerpen, Moerdijk, Rotterdam, diverse Nederlandse en Belgische inlandterminals en de hele (bovenste) Rijn tot en met de laatste bevaarbare terminals aan de Rijn in Basel / Birsfelden ( Zwitserland). vice versa.
Uiteraard staat Dubbelman ook open voor transporten naar bestemmingen die niet behoren tot de boven rijn.

Daarnaast is Dubbelman Container Transporten gespecialiseerd in het transport van reefer (koel) containers over water. Met zijn eigen “state-of-the-art” -vloot heeft het een capaciteit van meer dan 120 reefer-aansluitingen van en naar alle Rijnbestemmingen per week.

Dubbelman Container Transporten, waar service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan!

Breakbulk

Barge transport van containerafwijkende lading is eveneens iets waar Dubbelman Container Transporten sinds de jaren ‘70 ervaring mee heeft.

Te denken hierbij valt aan het transporteren per binnenvaartschip (eventueel in combinatie met de overslag en het voor-en natransport per truck) van diversen soorten breakbulk, kisten, colli’s etc.
Ook hier is het juiste spoor naar de beste weg, het vervoer over water!

Korte bedrijfsfilm voor Dubbelman Container Transporten die ook op TV is uitgezonden. Gemaakt door Edwin van Mossel


Nieuwlandsedijk 133
4926 AP Lage Zwaluwe

Telefoonnummer: +31 168 480100
E-mail:  info@ducotra.nl


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.