Nieuws, Partners

Partner: Suytbroeck Advies

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft. U kiest voor een gespecialiseerd financieel adviseur.

Unieke verzekeringen speciaal voor de binnenvaart

De binnenvaart is een bijzondere sector. Dat geldt ook voor verzekeringen voor de binnenvaart: die moeten afgestemd zijn op uw specifieke omstandigheden. Suytbroeck Advies biedt unieke verzekeringsoplossingen speciaal voor de binnenvaart. Maatwerk dus – en dat tegen een lagere premie!

Bij Suytbroeck Advies kennen we onze klanten. Want een goed financieel plaatje begint bij een persoonlijk verhaal: uw verhaal. Vandaaruit gaan we een financieel plan maken én we geven daar uitvoering aan. Kijkend naar uw situatie van vandaag en rekening houdend met de toekomst.

Ons kantoor heeft een bijzonder specialisme: verzekeringen voor de binnenvaart. Peter Hut, directeur van Suytbroeck Advies, werkte eerder zelf als binnenvaartschipper. Door zijn kennis van verzekeringen en zijn ervaring in de sector, is Suytbroeck Advies uitgegroeid tot een waardevolle financiële partner voor binnenvaartschippers.

Goed verzekeren vraagt om ervaring in de binnenvaart

Wij adviseren u graag goed over uw risico’s. Dat doen we vanuit onze kennis van verzekeringen én onze ervaring in de binnenvaart. Peter Hut, directeur van Suytbroeck Advies, werkte eerder zelf als binnenvaartschipper. Hij weet als geen ander met welke risico’s u te maken heeft en op welke wijze u die kunt afdekken.

Maatwerkverzekeringen voor de binnenvaart – exclusief bij Suytbroeck Advies

De ervaring leert dat veel bestaande verzekeringsproducten niet goed aansluiten op de praktijk van de binnenvaartschipper. Daarom hebben wij samen met verzekeraars maatwerkproducten ontwikkeld, zoals:

  • Een ziektekostenverzekering waarbij u geen toestemming van uw zorgverzekeraar nodig heeft vóór opname in een buitenlands ziekenhuis
  • Een takelclausule bij uw autoverzekering
  • Gunstigere acceptatienormen bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering met een veelal lagere premie
  • Gunstige ongevallenverzekering waarbij de partner voor 50% premie dezelfde dekking geniet

Maak kennis met de mensen van Suytbroeck Advies

Peter Hut

Directeur-eigenaar, Adviseur, Specialist Binnenvaart

+31 598 451708

+31 6 10560010

info@suytbroeckadvies.nl

Hettie Adema

Hoofd binnendienst, Adviseur

+31 598 451708

info@suytbroeckadvies.nl

Klipperaak 14
9613 EJ Meerstad


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.