Nieuws, Partners

Partner: Dutch Barging Services BV

DBS B.V. is gespecialiseerd in het transport en bunkeren van stookolie, minerale olieproducten, biobrandstoffen en chemische producten. Onze vloot bestaat uit ongeveer 25 schepen, we beschikken over schepen met of zonder coating voor zowel blanke producten als stookolie producten.

De planning wordt gedaan uit ons kantoor te Zundert door ons ervaren en professioneel team.  Alle medewerkers zijn  zeer betrokken, betrouwbaar en hebben een uitgebreide ervaring. De planning vind plaats met behulp van moderne software en communicatiemiddelen. De vloot is modern en dubbelwandig en voldoet aan de hoogste standaarden.

KnowHow

  • Ons team heeft een jarenlange ervaring in het bevrachten van tankschepen. Mens, veiligheid, milieu en kwaliteit staan centraal in ons dagelijks beleid.
  • Met onze schepen en ervaren bemanning vervoeren we diverse vloeibare goederen in gans Europa en ook in de ARA.
  • Wij streven na om ons transporten uit te voeren aan de hoogst mogelijke kwaliteit dit kan door de tomeloze inzet en betrokkenheid van onze gemotiveerde en ervaren medewerkers die een persoonlijk en betrokken zijn bij de dienstverlening aan onze klanten.
  • Ons team is 24/7 bereikbaar en wordt bijgestaan door een zeer ervaren en bekwaam safety team.

De klanten van Dutch Barging Services

Oliemajors, traders en independents kiezen voor ons omdat wij ruime ervaring hebben in het bevrachten van tankschepen, waarbij mens, veiligheid en kwaliteit centraal staan. Onze service en knowhow wordt bijzonder gewaardeerd door onze klanten.  

Wij zijn door alle majors geaudit en ons quality en safety systeem is door alle klanten als uitstekend bevonden.  We werken bijzonder nauw samen met alle oliemajors en trading houses. 

Scheepseigenaren bij Dutch Barging Services

U betaalt bij ons een bescheiden vaste commissie en een vaste kleine bedrag per kwartaal voor QHSSE. In dit bedrag is alles inbegrepen, alle inspecties, TMSA, gebruik van onze software, incidentenonderzoek, kosten voor certificering, structural reviews en dergelijke.  We werken samen met de scheepseigenaar als een team en bieden dan ook transparantie aan waarbij waarbij we de eigenaar als een uiterst belangrijpe partner zijn in het productieproces worden beschouwen.

Wilt u meer informatie over richtlijnen safety of over de software en de implementatie hiervan, neem dan contact op met onze QHSSE afdeling

Missie

De organisatie zorgt in samenwerking met zijn klanten voor een vlot vervoer van diverse petrochemische producten en scheepsaandrijfstoffen. Wij voorzien de zeevaart (bunkering) en het hinterland van brandstoffen.

Indien gewenst kan de organisatie zelfs het bevrachten en het vervoer van product voor de klant uit handen nemen. De organisatie zorgt voor een correcte, duurzame en veilige levering van haar diensten door het inzetten van een moderne dubbelwandige vloot die is uitgerust voor de gevraagde bunker- dan wel vervoerswerkzaamheden.

DBS hanteert een No Blame cultuur en stimuleert alle medewerkers om Stop Work toe te passen wanneer zij dit nodig achten.

Hofdreef 30
4881 DR
Zundert
Noord-Brabant
Nederland

operations@dbsbv.com
+31 (0)76 303 05 50


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.