Nieuws, Partners

Partner: Wijgaart Shipping BV

Voor vervoer over water van vloeibare lading, containers en droge lading

Sinds 1988 heeft Wijgaart Shipping ervaring in de Europese binnenvaart, maar ook een vooruitstrevende blik op transport en ondernemerschap. Kwalitatief transport vraagt om kennis en vakmanschap. Met jarenlange ervaring is Wijgaart Shipping een betrouwbare partner voor vervoer van al uw scheepsvracht.

Als een vooruitdenkend ondernemer zet Wijgaart Shipping ook in op de steeds verder ontwikkelende groene sector in de binnenvaart. Daarnaast geeft het jonge ondernemers de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Beide een investering in de toekomst van een cruciale markt.

De scheepvaart verandert met de tijd, maar de kern van de sector blijft hetzelfde: handen uit de mouwen, ‘safety-first’, hard werken en ‘no-nonsense’.

Het vervoer geschied met een zeer moderne vloot welke ruimschoots voldoet aan de eisen gesteld door wetgeving en wensen van onze klanten. Deze klanten zijn ook onze belangrijkste aanwinst waarbij volledige transparantie hoog in het vaandel hangt.

BINNENVAART

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wijgaart Shipping staat voor kwalitatieve service en veilig transport van goederen. We drijven op goed begeleid personeel als het gaat om regelgeving en veiligheid. Heldere samenwerking en kennis aan boord zorgen voor vakwerk. Aan boord is alles tot in de details geregeld.

Zo creëren wij een goede werksfeer aan boord die de kwaliteit van onze diensten bevordert. Deze aandacht wordt doorgetrokken naar onze klanten, zodat zij zorgeloos voorzien worden in hun transportbehoeften. Wijgaart Shipping zet haar ervaring in voor transport van vloeistoffen, stukgoed en containers.

Wijgaart Shipping, Anno 1988

In 1988, bijna 30 jaar geleden, zette de gebroeders van de Wijgaart hun eerste stappen in de wereld van binnenvaart ondernemerschap. Wat begon met een enkel schip, de Zembla, groeide uit tot een complete rederij met een dozijn schepen onder haar vlag, geschikt voor vervoer van een breed scala aan goederen. Wijgaart Shipping houdt deze lijn vast, door vooruit te kijken op de behoeften in de binnenvaart, zicht te houden op ontwikkelen en dezelfde kernwaarde van kwaliteit hoog te houden.

Veerplein 45
3331 LD Zwijndrecht
Nederland

info@wijgaart.com

+31 78 647 5714


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.