Nieuws, Partners

Partner: VE-Woning en Scheepsstoffering

De beste zonwering voor schip & woning gecombineerd

VE-Screen & VE-woning stofferen is een betrouwbare partner, denkt met u mee en weet wat kwaliteit is of het nu gaat om uw woning, schip of kantoor. Onze kracht is de ervaring en goede samenwerking met u als klant, de interieurbouwers en andere aannemers zodat alles perfect op elkaar afgestemd en opgeleverd wordt.

Ook voor uw (her)stoffering van banken en stuurstoelen tot aan matrassen en bed textiel.
En natuurlijk het plaatsen van onze eigen Ve-screen zonwering.

Ve-Screens

Er is niets mooier dan het zien van schitteringen van de zon op het kabbelende water. Althans, voor de stuurlui die aan wal staan. De schipper achter het roer van een binnenvaartschip heeft er nogal last van. Daarom heeft VE-Screen een eigen zonweringslijn die in de scheepvaart zeer gewild is.

Deze zonwering is verkrijgbaar in verschillende modellen. Ieder model is uitgerust met een rolsysteem. We maken alleen gebruik van top kwaliteit folie. Qua bediening zijn er meerdere mogelijkheden, zoals: Elektrisch, koord en ketting. Het is zelfs mogelijk om de zonwering met een cassette uit te rusten.

Meer dan alleen screens

Naast onze screens hebben wij tevens een ruim assortiment aan woonaccessoires. Van vloeren tot gordijnen en van bedden tot aan kasten. Bij VE-Screen kunt u terecht voor een volledige aankleding van uw woning!

Bedden en matrassen

Onze bedden en matrassen zijn van hoge kwaliteit. Wij zorgen voor een passend advies zodat u een prettige nachtrust tegemoet kan gaan. In onze showroom kunt u alle modellen bekijken.

Gordijnen en vitrage

Naast de buitenkant zorgen wij ook dat de binnenkant van uw ramen netjes bekleed zijn. Onze showroom heeft een ruim assortment aan gordijnen en vitrage om uw huis netjes en gezellig aan te kleden.

Vloeren en tapijt

Ook voor vloerbedekking kunt u bij ons terecht! Door onze vele jaren van ervaring kunnen wij een passend advies geven voor de bedekking van uw vloer. Wij leggen de vloer ook nog eens graag voor u in!

Een greep uit onze vele projecten.

U vindt ons hier

VE-Woning en Scheepsstoffering
Amperestraat 1C
2952 AA Alblasserdam

T: 0180-519071

Email: info@ve-stofferingen.nl


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.