Nieuws, Partners

Partner: Rederij de Jong

WELKOM AAN BOORD

Familiebedrijf Rederij De Jong werkt al meer dan 100 jaar als onafhankelijke rederij. Met onze uitgebreide vloot voor binnenvaart en duwvaart zijn wij een betrouwbare en flexibele partner voor al uw vervoer- en opslagbehoeftes op het water.

WIJ ZIJN:

  • Onafhankelijk Door het ontbreken van een financieel belang bij zowel lading als verladers staan we als familiebedrijf garant voor een eerlijke dienstverlening.
  • Ondernemend Met onze lange ervaring en eigen visie nemen wij, samen met de klant, weloverwogen beslissingen. Niet alleen voor uitdagingen op korte termijn, maar ook met het oog op de toekomst.
  • Betrokken Goed luisteren naar onze opdrachtgevers is essentieel om vast te stellen waar precies behoefte aan is. Want met een oplossing die wij op maat voor u aandragen, worden vloot en personeel zo efficiënt mogelijk ingezet.
  • Servicegericht Het gehele traject, van laden naar lossen, stemmen wij zoveel mogelijk direct af met de betrokken verladers. Dat ontzorgt onze klanten en spaart tijd en geld.

Familiebedrijf Rederij de Jong werkt al meer dan 100 jaar als onafhankelijke rederij. Met onze uitgebreide vloot binnenvaart en duwvaart zijn wij een betrouwbare en flexibele partner voor vervoer over water. Met een uitgebreide vloot duwbakken van groot tot klein met en zonder luiken bieden wij klanten drijvende opslag en transport.

Met de gesloten duwbakken vervoeren onder andere veevoer, gerst, kunstmest, staalproducten en houtsnippers. In de open duwbakken transporten wij kolen, bouwstoffen, baggerspecie en projectladingen. Met duwboten verduwen wij duwbakken in konvooien tot vier tegelijk. En dat alles over de binnenwateren van West-Europa.

ALLE TRANSPORT OVER WATER EN
LOGISTIEKE EN MARITIEME SERVICES

Met onze uitgebreide vloot is Rederij De Jong er voor al uw vervoer over water. Wij beschikken over vele maten duwbakken, duwboten en schepen, van 250 ton tot een duwstel van 16.000 ton. In combinatie met onze logistieke en maritieme services verzorgen wij alles wat te maken heeft met uw transport over binnenwateren, langs de kust en over zee. Van bevrachtingen, transport en voorraadbeheer tot op- en overslagcontroles en vergunningen. Ons werkgebied strekt zich uit van en West-Europa tot wereldwijd.

BINNENVAART EN BEVRACHTINGEN

Wij ontzorgen onze klanten met diensten als transportovernamebevrachtingen en ketenregie. Met onze motorschepen (van 400 tot 1.000 ton) vervoeren wij droge ladingen over de kanalen en rivieren van West-Europa (o.a. cacaobonen, veevoer, tarwe, kunstmest, mineralen, zout, suiker, staalproducten en houtpallets). Dit gebeurt op zowel contract- als spotbasis. Ook projectladingen verzorgen wij van begin tot eind, waaronder het transport van complexe constructies zoals windmolen- en brugdelen. Daarnaast bevrachten wij motorschepen van partner-vervoerders. Want samen bereik je meer!

DUWVAART

Onze uitgebreide vloot varieert van grote 5300-tons duwbakken tot aan de ‘kleine’ 1700-tonners, met en zonder luiken. Perfect voor drijvende opslag, (bio)massa(bulk) en bijzondere transporten. De gesloten duwbakken vervoeren o.m. veevoer, gerst, kunstmest, staalproducten en houtsnippers. In de open duwbakken worden o.a. kolen, bouwstoffen, baggerspecie en projectladingen vervoerd. Met duwboten verduwen wij de duwbakken in konvooien tot vier tegelijk over de binnenwateren van West-Europa. Daarnaast duwen wij duwbakken en pontons voor derden. Uiteraard verzorgen wij desgewenst ook drijvende opslag, voorraadbeheer en op- en overslag voor onze klanten.

KUST- EN ZEEVAART

Voor de kust- en zeevaart heeft Rederij De Jong een eigen specialist in huis: C-Shipping & Logistics. Ons team van ervaren chartering brokers opereert wereldwijd, in ‘groot-Europa’, maar ook binnen Nederland. C-Shipping werkt snel en adequaat, in handelen en beslissen, in het inspelen op situaties en in het geven van waardevolle adviezen. Kortom, C-Shipping is uw business partner voor bevrachtingen, forwarding en agency in de kust- en zeevaart.

LOGISTIEKE SERVICES

Onze transportspecialisten nemen graag alle logistieke zorgen van onze klanten uit handen. Dat scheelt u tijd en geld en is een hele zorg minder. Deze ketenregie strekt zich uit van voorraadbeheer en op- en overslag tot controle, ijken en supervisie. Wij houden scherp in de gaten hoe uw vracht zo efficiënt mogelijk wordt vervoerd en evt. opgeslagen. En spelen hier feilloos op in met ons ervaren team, dag in dag uit.


MARITIEME SERVICES

Bij Rederij De Jong staat een gespecialiseerd team van maritieme professionals voor u klaar. Zij regelen alles tot in de puntjes rond het duwen, laden, lossenreinigen en het onderhoud van duwbakken en pontons. Meer weten over onze maritieme services voor uw bedrijf?

Het werken met duwbakken geeft enorm veel flexibiliteit. Je kunt een bak afkoppelen en deze laten beladen of lossen, terwijl je tegelijkertijd nieuwe lege bakken ophaalt. Ook kan je gemakkelijk diverse producten vervoeren en duwbakken als drijvende opslag tijdelijk inzetten.

Bij Rederij de Jong werk je 7 dagen en dan ben je 7 dagen vrij. Stel je eens voor wat je allemaal tijdens die vrije week kunt doen. Ben jij flexibel en hou je van dynamische dagen? Dan is werken op een van onze duwboten echt iets voor jou. Onze collega’s verwelkomen je graag om het leven aan boord te ervaren.

BEZOEKADRES

Buitendijk 11
3143 LV Maassluis

ALGEMEEN

+31 (0)10-2311555
info@rederijdejong.nl


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.