Nieuws, Partners

Partner: MicFil Filters Benelux

MicFil Filters Benelux levert olie en (bio)brandstof filtersystemen en zijn door de grote verscheidenheid aan flowrates en de hoge filterprestaties dé perfecte oplossing voor het filteren van uw olie of brandstof.

Onze brandstof filtersystemen bevatten een waterseparator die de brandstof ontdoet van eventueel water en de grotere partikels tot 10 micron. De AL serie filters filtert de brandstof tot 0,5 micron. Een kraakheldere en zuivere brandstof met een perfecte verbranding is het resultaat.De voordelen van een brandstof filtersysteem op een rijtje:
– Wij filteren tot 0,5 micron
– Onze filterelementen kunnen tegen water
– Door fijne filtratie verkrijgt u een betere verbranding en dus minder roet
– Er is minder slijtage aan uw brandstofpomp en injectoren/verstuivers

(Bio)gasolie filtersystemen:

Hieronder een paar voorbeelden van (Bio)gasolie filtersystemen, de DB AL300 + WS800 en SN AL300 + WS500


Daarnaast haalt het Micfil filtersysteem het maximale uit uw smeer- en hydrauliek olie door een permanente reiniging (tot 0,5 micron) van de olie en de absorptie van water. Zo garanderen wij met ons bypass filtersysteem schone smeer- en hydrauliek olie en behoort corrosie en oxidatie tot het verleden. 

De voordelen op een rijtje:
– Geen overbodige oliewissels
– Uw systeem filter blijft langer optimaal werken
– U beperkt het risico op storingen en stilstand
– U vergroot de betrouwbaarheid van de (smeer)olie
– U bespaart op onderhoud van uw motor
– U verhoogt de productiviteit 

Bypass filtratie (smeer)olie systemen

Hieronder een paar voorbeelden van Bypass (smeer)oliefiltratie de DB AL300

WIJ ZUIVEREN UW (BIO)BRANDSTOF OF OLIE TOT WEL 98%.GEGARANDEERD!

Met onze ’tank cleaning as a service’ op iedere door de schipper gewenste locatie zorgt MicFil Filters ervoor dat brandstoftanks worden gereinigd en de (bio)brandstof of olie weer schoon wordt aangevuld in de schone tanks.

Wij hebben de materialen om aan boord, op iedere door de klant gewenste locatie, de reiniging van brandstoftanks en de filtratie van de (bio)brandstof uit te voeren.

Tanks aan boord van schepen kennen vaak ernstige vervuiling waardoor ook de (bio)brandstof vervuild. Het gevolg hiervan is dat u vaker dan nodig de filters moet vernieuwen en er vervuiling in de motor plaats vindt en de prestaties van de motor zullen afnemen.

Met onze specialisatie in het reinigen van gasolie/diesel tanks en het filteren van de gasolie/diesel zorgen wij ervoor dat u veel problemen voorkomt en onnodige kosten bespaart.

info@micfilfilters.nl
Stoomloggerweg 8
3133 KT
Vlaardingen

tel: 085 902 19 95

mob: 06 10 584 159


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.