Nieuws, Partners

Partner: Scheepvaartwinkel

Wie is Scheepvaartwinkel Marine.

Scheepvaartwinkel Marine is een bedrijf dat zich richt op de bevoorrading van scheepsmateriaal en smeermiddelen in de breedste zin van het woord voor cruise- en binnenvaartschepen door heel Europa. Met een eigen transportdienst brengen wij alle materialen zelf aan boord van het schip.

Wat doen wij nog meer.

Naast het leveren van materialen houden wij ons bezig met het keuren van veiligheidsmiddelen zoals reddingsvesten, brandweer- en ademluchtuitrustingen, brandblussers en brandslanghaspels, om het pakket compleet te maken staan er in onze uitgebreide werkplaats monteurs klaar voor het onderhouden en repareren van buitenboordmotoren, pompen en gereedschappen.

De auto’s in ons wagenpark zijn modern en uitgerust met een pompsysteem, waardoor wij smeermiddelen direct in het schip kunnen pompen. Bekijk al onze diensten voor meer informatie.

In Arnhem is een fysieke winkel van ons bedrijf gevestigd. Hier vindt je alle materialen voor zowel de beroepsvaart als de watersporter. Met een groot magazijn hebben wij alle belangrijke benodigdheden op voorraad. Vanuit daar leveren wij door heel Europa. Naast de vestiging in Arnhem, hebben wij ook een magazijn in Wenen van 800m2. om de klanten in deze regio ook snel van dienst te kunnen zijn. 

Wij verkopen materiaal voor scheepvaart.

Ons ruime assortiment biedt alles wat nodig is om een schip in de vaart te houden. Van gereedschap, verf en touw tot  buitenboordmotoren, bijboten en smeermiddelen. Tegen scherpe prijzen verkopen wij A-merken en private label producten. Zo zijn we officieel Suzuki dealer, verkopen we smeermiddelen van onder meer Total, Castrol, Shell en Mobil, verf van Sigma, Epifanes en Hempel en reddingsmiddelen van Besto, Secumar en Marinepool. Kortom alle grote merken zijn bij Scheepvaartwinkel Marine te vinden voor scherpe prijzen.

Transport.

Scheepvaartwinkel Marine onderscheidt zichzelf in de markt doordat wij al onze producten afleveren aan boord van elk schip in heel Europa. We transporteren alles met eigen vervoer zodat we zeker weten dat onze producten in goede staat op de afgesproken tijd en plek worden geleverd. Dankzij ons jonge wagenpark dat aan alle moderne eisen en richtlijnen voldoet, kunnen wij leveren in elk stadscentrum in heel Europa. Onze eigen vrachtwagens, bussen en auto’s voldoen aan de Europese emissiestandaard (Euro6). Parijs, Wenen, Keulen, Venetië; hoe groen de stad ook is, wij leveren uw producten aan boord af. Daarnaast zijn al onze vrachtwagens uitgerust met luxe pompsystemen waardoor we gemakkelijk smeermiddelen kunnen verpompen. Lees hier meer over de verkoop van smeermiddelen. Elk order controleren we aan boord samen met de ontvanger. Van een blik verf en een paar kwasten tot volle pallets: we pakken alles uit en vinken samen de orderlijst af. Indien gewenst nemen we het verpakkingsmateriaal en oude onderdelen mee.

Communicatie.

Omdat wij streven naar een snelle levering, is communicatie bij ons erg belangrijk. Zo zorgen wij ervoor dat de communicatie binnen ons team bestaat uit korte lijnen en ondernemen wij gelijk actie zodra dit nodig is. Dit doen wij dan ook richting de klant. Zodra er een bestelling is binnen gekomen, nemen wij gelijk contact op om te zorgen dat de levering binnen 24 uur in Nederland wordt bezorgd of op het afgesproken tijdstip in het buitenland. Zo stellen wij niemand teleur.  Toch problemen waardoor je niet op het afgesproken tijdstip aanwezig kunt zijn? Geen probleem. Laat het ons weten en we zorgen dat het materiaal op een andere locatie komt of op een ander tijdstip geleverd wordt.

Suzuki dealer

Scheepvaartwinkel Marine is officieel Suzuki-dealer van buitenboordmotoren en dus een erkend verkooppunt. Bij ons koopt u direct bij de bron. Suzuki is marktleider in Nederland op het gebied van buitenboordmotoren. Wij kunnen de motoren uitlezen, bieden garantie, hebben snel toegang tot benodigde onderdelen en wij bieden onze klanten toegang tot de service van Suzuki. Onze medewerkers zijn door Suzuki technisch opgeleid en worden elk jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle technische vernieuwingen.

Nieuwe Kade 17,
6827 AB Arnhem

+31 26 445 65 97

bereikbaar: 
Ma – vrij 08:00 – 18:00 
Za 08:30 – 17:00

Email  info@scheepvaartwinkel.com


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.