Nieuws, Partners

Partner: Rotterdam Robotics

Rotterdam Robotics

Onze naam verhult weinig over onze roots. We kennen de weg in de Rotterdamse haven, onze basis ligt onder de rook van Rotterdam en als we met je in gesprek zijn bespeur je waarschijnlijk een licht Rotterdams accent. Maar onze drones kennen geen grenzen. Ze vliegen overal waar metingen en inspecties plaatsvinden, waar periodieke keuringen en veiligheidschecks nodig zijn. We komen overal waar jij ons nodig hebt. In zowel de maritieme sector, de offshore als de industrie.

DRONE TECHNIEK

Behalve dat onze drone operators ruime ervaring hebben met visuele en thermografische inspecties, werken ze met de nieuwste technologieën op drone-gebied. De camera’s van onze drones zijn de ogen van de surveyor. En jij kijkt live mee, op veilige afstand. Maar we leggen het beeldmateriaal van de camera inspecties ook vast. Dan kun je na de inspectie alles rustig terugkijken. Op verzoek vertalen we alle data ook in een 2D orthomosaic of een 3D model, waarvoor we professionele software in huis hebben.

Drone inspecties

Onze drones zien alles. Zelfs wat je met het blote oog niet waar kunt nemen. Verder komen ze overal. Ook daar waar je medewerkers uit veiligheidsoverwegingen liever geen inspecties laat uitvoeren. De drones zijn uitermate geschikt voor inspecties van locaties met gevaarlijke stoffen en inspecties van hoge en omvangrijke gebouwen en installaties. De operators van Rotterdam Robotics voeren zowel visuele als thermografische inspecties uit.

Wat Rotterdam Robotics doet.

Kun je de laadtank van je schip weer veilig gebruiken voor het volgende project? Voldoen de opslagtanks bij de olieterminal aan alle gestelde eisen? Na de drone inspectie van Rotterdam Robotics weet je snel waar je aan toe bent. Of het nu gaat om de periodieke keuring met een surveyor of om een reguliere veiligheidscheck, onze ervaren drone operators zorgen met de meest geavanceerde apparatuur voor een efficiënte tankinspectie. We zetten onze expertise ook in voor andere drone inspecties en voor drone mapping. In zowel de maritieme sector, de offshore als de industrie.


 Brouwerstraat 32d, Ridderkerk

 +31 180 47 25 45
 info@rotterdam-robotics.com


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.