Nieuws, Partners

Partner: Navingo Career

Hét online platform voor jouw carrière in de maritieme, offshore en energie sector. Solliciteer op openstaande vacatures, kom in contact met bedrijven uit de sector, ontdek het career event en lees het laatste nieuws.

Waarom vacatures plaatsen op NavingoCareer.Com?

De meeste bedrijven in de maritieme, offshore & energiesector zijn op zoek naar goed en vaak ervaren personeel. Omdat de vraag hoger is dan het aanbod is het lastig om de juiste kandidaat te bereiken in deze tijd. Door vacatures te plaatsen op NavingoCareer.com vinden bedrijven in deze sectoren sneller de juiste kandidaat. En nog belangrijker, de kandidaat vindt de vacature van hét bedrijf waar hij of zij graag zou willen werken. 

Hoe dat kan? Door 20 jaar ervaring in deze nichemarkt heeft het platform naast kennis van de sectoren een enorm bereik opgebouwd. Van student tot senior professional en van mbo-niveau tot universitair opgeleid

Navingo Career Podcast

Elke twee weken, neemt de Navingo Career Podcast je mee naar de werkvloer in de Maritiem, Offshore en Energie branche. Coco Kossmann gaat in gesprek met de mensen achter de banen. Zij krijgt een uniek kijkje in de keuken bij allerlei verschillende bedrijven.

Voor u is dit de ideale gelegenheid om uw bedrijf op de kaart te zetten. Vertel over hoe het is om bij uw bedrijf te werken en maak tastbaar wat de functie inhoud. De podcast wordt verspreid op de kanalen van Navingo Career, maar dat is niet het enige. U krijg van ons de tools om het binnen uw eigen netwerk te verspreiden. 

  • Kies een eigen onderwerp
  • Versterk uw employer branding
  • Promotie op het Navingo Career platform en de Social kanalen
  • Tools voor het verspreiden in eigen netwerk

Podcast gast € 3,950.–


Team Navingo Career +31 10 209 26 00


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.