Nieuws, Partners

Partner: AMS

AMS is het bedrijf van Igor Jansen en Ton van der Molen.

AMS transporteert en bunkert minerale oliën met dubbelwandige binnenvaarttankers. Ook zijn we gespecialiseerd in volledig of technisch beheer van binnenvaartschepen. Het werven van gekwalificeerd personeel hoort daarbij. Onze ervaren en goed geschoolde medewerkers werken op de eigen vloot en schepen van klanten. Het managementteam is betrokken bij vooruitstrevende maritieme projecten op het gebied van voortstuwing, power management en LNG-applicaties. 

De binnenvaart moet mee met zijn tijd en investeren in schoner en zuiniger varen. Wij zijn groen en duurzaam, maar ook economisch en competitief. Het moet én het kan anders. Dat bewijzen wij met onze schepen.’’

SCHEEPSMANAGEMENT

AMS is een leidend bedrijf in Europa als het gaat om volledig of gedeeltelijk scheepsmanagement van binnenvaartschepen, anders dan standaard. Wij zijn bekend met dieselelektrische voortstuwing, powermanagementsystemen, thrusters, LNG als brandstof. Maar ook scheepsmanagement van conventionele schepen behoord uiteraard tot de mogelijkheden.

  • Crewing & Scheepsmanagement Volledig of gedeeltelijk scheepsmanagement van binnenvaartschepen.
  • Transport van brandstoffen Ruime ervaring met vervoer van vloeibare gevaarijke stoffen.
  • LNG bunkering scheepvaart Koploper als het gaat om behandeling LNG als brandstof.
  • Exploitatie van tankschepen Wij beheren uw binnenvaartschip alsof het ons eigendom is.

WERVING & TRAINING

Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers die willen bijdragen aan een dynamisch, innoverend bedrijf dat jou de kans biedt om te werken met de nieuwste technieken en brandstoffen. Naar collega’s die verantwoordelijkheid durven te nemen. Uiteraard zorgen wij voor de juiste trainingen. Veiligheid staat bij ons voorop!

HOUDING EN GEDRAG

AMS hecht zeer veel waarde aan respectvol met elkaar omgaan. Dit is een belangrijk onderdeel van ons wervingsproces. Houding en gedrag zijn de bouwstenen van een gezonde bedrijfscultuur. Eén van de uitgangspunten is om ons maximaal in te zetten voor het beschermen van onszelf als team en van ons materiaal. Wij creëren samen een bedrijfscultuur waarin een ieder trots is om deel uit te maken van ons team. Dit doen we onder meer door medewerkers, die daarin interesse hebben, te betrekken bij projecten binnen AMS en een kans te bieden om zich te ontplooien.

AMS werkt aan een toekomst waar mensen zich kunnen ontplooien en werken in een positieve en veilige omgeving.

CHARTERING

Veilig en efficiënt vervoer van zwarte en blanke producten

AMS is een betrouwbare transporteur op het gebied van minerale oliën en LNG in het havengebied van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Wij hebben ruime ervaring in het bevrachten en hebben een gevarieerde vloot zodat we altijd een passende oplossing kunnen vinden. AMS is actief in transport en bunkering van blanke en zwarte olieproducten. Sinds 2019 zijn wij ook gespecialiseerd in het bunkeren van LNG.

In samenspraak met het kantoor van AMS en de gecertificeerde medewerkers in de vloot dragen wij zorg voor veilig en efficiënt vervoer van de producten van onze klanten. Op dit moment heeft AMS 4 schepen binnen de vloot van 10 binnenvaarttankers welke voldoen aan stage V, de hoogst haalbare normering op het gebied van emissies in de binnenvaartsector.

Langesteijn 124
3342 LG Hendrik Ido Ambacht

+31 (0)78-2049025

info@ams-bv.com

www.ams-bv.com


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.