Nieuws, Partners

Partner: POLMAI

Brandbeveiliging

Brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting. Niks is te gek voor Polmai. Ruim 50 jaar zijn wij bekend met brandblusmaterialen. 

Polmai Brandblusmaterialen & Veiligheidsmiddelen is een modern brandbeveiligings- en veiligheidsbedrijf met als doelstelling bedrijven en de maritieme sector te ondersteunen in een planmatige voorbereiding op calamiteiten.

Met een eigen servicedienst, fulltime professionele adviseurs en instructeurs worden alle opdrachten door eigen mensen uitgevoerd. Middelen, procedures en opleiding worden daardoor door ons optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor is het geheel meer dan de som der delen.

Kies voor Polmai Brandbeveiliging wanneer u op zoek bent naar een organisatie die u in duidelijke taal assisteert in uw brandbeveiliging. Een partij die u helpt dat te doen wat verstandig en noodzakelijk is en u werk uit handen neemt. Een organisatie met verstand van zaken, zodat u zich met een gerust hart kan concentreren op uw andere werkzaamheden. Iemand die u kan adviseren en daarnaast ook dit werk vakbekwaam voor u kan uitvoeren met kwalitatief hoogwaardige merkproducten.

Polmai Brandbeveiliging is REOB gecertificeerd en gebruikt originele onderdelen van alle merken zodat u geen onnodig risico loopt of met onverwachte en overbodige afkeuringen geconfronteerd wordt.

Wij zijn altijd bij u in de buurt voor het onderhouden en plaatsen van brandblussers en brandslanghaspels, onderhoud van de noodverlichting, het aanvullen van verbandkoffers of het plaatsen van brandmeldinstallaties (in combinatie met een partij). Zo is  Polmai Brandbeveiliging ook actief op de scheepvaart en is hier voor gecertificeerd.

Martieme Services

Polmai is gecertificeerd om uw veiligheidsmiddelen te onderhouden, te certificeren en eventueel nieuw te leveren. Zowel voor zeevaart én binnenvaart!

Met ruim 50+ jaar ervaring is Polmai uitgegroeid tot 1 van de grootste en belangrijkste spelers in de Rotterdamse havens m.b.t. veiligheidsmateriaal voor aan boord. Sinds 1967 bieden wij de binnenvaart en zeevaart, kwaliteit en betrouwbaarheid die men mag verwachten. Om u hiervan dienst te kunnen zijn, beschikt Polmai over volwaardige / erkende apparatuur, voldoen wij aan de laatste certificeringen omtrent de scheepvaart en zijn onze monteurs opgeleid volgens de laatste normeringen. Het Polmai team staat voor u klaar wanneer u ons nodig heeft: 24/7, 365 dagen, binnenland & buitenland!

Voor welke takken in de scheepvaart kan Polmai van waarde zijn?

 • Binnenvaart

  • Brandveiligheid, blusgassystemen, reddingsmaterialen, veiligheidsmiddelen en gasdetectie.
  • Voldoen aan de eisen van IL en T (Inspectie Leefomgeving en Transport)
  • Rederijen, scheepseigenaren & Shipyards
  • Complete nieuwbouw pakketten
  • Overige materialen.
  • Beschikbaar door heel Europa.
 • Zeevaart

  • Brandveiligheid, blusgassystemen, reddingsmaterialen & veiligheidsmiddelen.
  • Voldoen aan de eisen van: DNV-GL, Lloyd’s Register, RINA, ISO.
  • Agenten, Rederijen, Shipyards.
  • Controle m.b.t. zeevaart gerelateerde producten waaronder Immersion Suits + BA sets.
  • 24/7 beschikbaar.

Polmai gaat alleen voor het allerbeste in de scheepvaart!

Met ruim 50 jaar ervaring weten wij als geen ander dat de scheepvaart niet stil ligt. Zeeschepen  kunnen immers niet dagenlang wachten tot ze weer gebunkerd mogen worden door een binnenvaartschip. Moeten droge-lading schepen snel op hun locatie zijn en moet de passagier vaart klaarliggen voor elk seizoen. Polmai speelt hierop in door zo snel mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen. Moeten wij uw spullen ophalen in het ARA-gebied? Geen enkel probleem! Mocht het nodig zijn rijdt Polmai gerust naar Duitsland om uw apparatuur op te halen. Wij beschikken over leenmateriaal zodat een schip nooit zonder veiligheidsapparatuur komt te liggen. Doormiddel van onze hoogwaardige apparatuur kunnen wij snel schakelen mocht dit nodig zijn. Uw spullen worden na de controle / nieuw levering direct terug aan boord gebracht na contact te hebben gehad. Wij beschikken over een aantal service wagen die ten alle tijden uw kant op kunnen komen.

Polmai Brandbeveiliging B.V.

Oosteinde 12-14,
2991LG, Barendrecht

+31(0)10 292 73 84

info@polmai.nl


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.