Nieuws, Partners

Partner: Oudcomb B.V

Oudcomb: vlot, veilig en verzorgd

Welkom bij Oudcomb B.V., het scheepvaartbedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw en exploitatie van hoogwaardige chemicaliëntankers. Met het beheer over een vloot van zes schepen, allemaal gebouwd in eigen beheer, zetten wij onze kennis en ervaring in voor vlot, veilig en verzorgd vervoer van chemicaliën in de binnenvaart.

Ervaring om op te drijven
Oudcomb B.V. is een rasecht familiebedrijf. Met meer dan 35 jaar ervaring in de binnenvaart, bouwt en beheert Oudcomb B.V. haar eigen vloot van vier hoogwaardige, roestvrijstalen, dubbelwandige chemicaliëntankers.

Het vervoer van chemicaliën in de binnenvaart zit ons zogezegd in het DNA. Zo maakte huidige eigenaar Sjaak Oudakker (1966) in 1987 – als jongste scheepseigenaar en kapitein op de Nederlandse rivieren en de Rijn – zijn start met een oudere minerale olietanker genaamd mts Travia. Niet veel later fuseerde hij met zijn vader, die ook enkele tankschepen en tankduwbakken bezat. Alle schepen werden verkocht en in 1992 rolde de eerste, in eigen beheer gebouwde, dubbelwandige chemicaliëntanker in privébezit van de helling.

In de jaren daarna dreven vader en zoon voort op hun eerdere ervaring en breidde de vloot van één schip uit naar zes hoogwaardige chemicaliëntankers met roestvrijstalen vrachttanks. Sjaak Oudakker sr. verkocht in 2011 zijn helft van de aandelen aan Sjaak Oudakker jr. En inmiddels maakten ook de zonen van Sjaak jr. hun opwachting: Dominique Oudakker ( 1992) als QHSn en Yannick Oudakker ( 1993 ) voor het technische management.

U ziet het. Met meer dan vijfendertig jaar ervaring van vader op zoon, is Oudcomb B.V. een familiebedrijf bij uitstek. Een bedrijf dat als geen ander bedreven is in ontwerpen, bouwen, meedenken en innoveren. Kortom, er is geen betere combinatie dan de OUDakker COMBinatie.

Ervaring om zelf te ervaren
Opdrachtgevers kunnen met Oudcomb B.V. varen op onze jarenlange ervaring. Niet alleen als het gaat om bouwen en begeleiden van bouw, maar ook als het gaat om de blik naar de toekomst. Zo zijn we graag grensverleggend bezig en kijken we steeds naar de nieuwste innovaties op het gebied van techniek. We durven zelfs over de grenzen van de binnenvaart, naar de zeevaart, te kijken.

Ervaring om op te bouwen
Vanaf vroeg bouwde en ontwierp Oudcomb B.V. haar eigen schepen. En daarmee bouwde het bedrijf ook een know-how op die we niet alleen voor onszelf houden. Als secundaire activiteit bouwt Oudcomb B.V. namelijk ook hoogwaardige chemicaliëntankers voor opdrachtgevers: geheel volgens de wensen van de klant en de eisen van de markt. Oudcomb heeft alles in huis om kwaliteit op maat te leveren. Van concept tot realisatie denken we mee, innoveren we waar mogelijk en zorgen we voor een zowel technisch als financieel optimaal eindproduct. Oudcomb B.V. levert turn-key schepen op, allemaal op basis van hedendaags scheepsontwerp, de modernste techniek en passend in alle eisen op het gebied van duurzaamheid. Bij Oudcomb B.V. beschikken we over alle disciplines om de bouw van een tanker van het start tot het oplevering te verzorgen. Onze hoogwaardige RVS dubbelwandige chemicaliëntankers, komen tot stand in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, de juiste toeleveranciers en onze eigen gekwalificeerde staf.

Oudcomb B.V. 

Kloevelaan 39

3381 LG Giessenburg

Telefoon:+31 (0)184 670 930

24/7 nummer:+31 6 12 74 37 36

Email: info@oudcomb.com

http://www.oudcomb.com


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.