Nieuws, Partners

Partner: Fluvia BV

Fluvia is een internationale logistieke onderneming die zich specialiseert in het ontwikkelen en aanbieden van tankertransport over water voor olie en chemie. Met het combineren van jeugdig elan met de jarenlange internationale ervaring van onze medewerkers bieden wij onze klanten “Peak performance” dienstverlening.

Vanuit kantoren in Rotterdam, Bazel en Hamburg verzorgen we het  transport van minerale oliën en chemicaliën over de Europese waterwegen.Het kantoor in Antwerpen is de thuisbasis van onze tankerbrokers. Zij bemiddelen tussen rederij en verlader voor vervoer per tanker over de hele wereld.  Ook hier staan de wensen van de klant centraal, en zij stellen uw tijd en aandacht zeer op prijs.

Fluvia Holding B.V. (“Fluvia”) is in 2004 opgericht. De eerste stap in de Europese binnentankvaart op de Europese waterwegen is gezet met de overname van Fluvia AG te Bazel, Zwitserland. Sindsdien heeft Fluvia een substantiële groei gerealiseerd in de Europese markt voor tankertransport van vloeibare lading in bulk.

Fluvia’s strategie is erop gericht substantiële posities te ontwikkelen in Europese niche markten van de internationale logistiek van vloeibare lading.

Fluvia opereert met een vloot van ca. 30 binnentankvaartschepen en een tankerbroker bedrijf. Het bedrijf heeft kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Bazel en Hamburg en telt 180 medewerkers. Geïnspireerd door de Zwitserse bergtoppen (“Piz”) voert Fluvia zijn strategie en zaken uit op basis van het principe “Peak” uitvoering.

Activiteiten
Fluvia bestaat op dit moment uit de volgende onderdelen:

Binnentankvaart
• Minerale oliën
• Chemicaliën

Tanker Chartering
• Minerale oliën
• Plantaardige oliën en vetten
• Chemicaliën

Binnentankvaart
Onze binnentankvaart vloot telt 30 schepen waarvan 20 volledig eigendom is en de rest eigendom is van kapiteineigenaren met wie Fluvia een lange termijn bevrachting overeenkomst is aangegaan. Onderverdeeld in product categorie bestaat Fluvia’s vloot uit: minerale oliën, bio brandstoffen en chemicaliën. Een compleet vlootoverzicht vindt u op deze website onder de respectievelijke activiteiten.

Tanker Chartering
Fluvia Tanker Chartering is de enige professionele tankerbroker in België. Deze onderneming heeft zijn eigen plaats verworven in de wereldwijde markt van short- en deepsea tanker transport van vloeibare lading in bulk. Als bemiddelaar en organisator van vloeibare transporten werken de Fluvia tankerbrokers nauw samen met hun Fluvia collega’s van de binnentankvaart.

Fluvia staat voor Zwitserse kwaliteit en “Peak” optreden.
Fluvia is een klantgericht, kosten bewust en toegewijd speler in de Europese logistiek van vloeibare lading. Het succes van Fluvia’s samenwerking met en dienstverlening aan haar klanten en de bevrachting samenwerking met de kapiteineigenaren vindt z’n oorsprong in een simpele organisatiestructuur, korte communicatielijnen en het nemen van snelle beslissingen. Dit creëert een dynamische werkomgeving voor onze medewerkers dat in combinatie met een hoge graad van autonomie ons in staat stelt “Peak Performance” diensten te leveren naar onze klanten.

Ken jij de taken van een kapitein als geen ander, maar weet je ook dat er vandaag de dag méér gevraagd wordt van een goed leider? Dan zijn wij een match.

Als Captain+ ben je de stem en het gezicht van Fluvia naar personeel, klanten, autoriteiten en partners. Je zorgt voor een glimlach op het gezicht van klanten als ze aan Fluvia denken. En je draagt de verantwoordelijkheid voor het algehele welzijn van je bemanning. 

 Fluvia is een rederij met een moderne vloot binnenvaarttankers en een belangrijke speler op de binnenwateren van Europa. Wij opereren van Rotterdam tot Basel, in Noord Duitsland en in het gehele ARA-gebied. We hebben kantoren in Rotterdam, Hamburg en Basel.


FLUVIA HOLDING BV

Waalhaven Zuidzijde 44,
3088 HJ Rotterdam

Telefoon: +31102794455

Email: jobs@fluvia.eu

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.