Partners

Partner: Deen Shipping

Deen Shipping, is al ruim 35 jaar actief op de Europese binnenwateren met haar tankschepen. Deen Shipping heeft een moderne en innovatieve vloot, met als paradepaardje de MTS Argonon, het eerste LNG aangedreven binnenvaartschip in Europa.

Naast het exploiteren van de eigen schepen verleent Deen Shipping ook diensten aan de binnenvaart. We ondersteunen organisaties ten aanzien van Operationele, Technische, Financiële en Personele aangelegenheden. Ondernemers kunnen hun bedrijfsvoering, geheel of gedeeltelijk, derhalve met een gerust hart uitbesteden aan onze experts.

ONZE KERNWAARDEN

VEILIGHEID

Onze schepen, bemanning en ladingsbehandeling procedures voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

KWALITEIT

Wij leveren een hoge en consistente kwaliteit van dienstverlening door het hanteren van een hoogwaardig kwaliteitssysteem.

MILIEUBEWUST

Wij beperken onze belasting op het milieu door een proactieve benadering van milieukwesties en innovatieve concepten.

PRAGMATISCH

Wij creëren oplossingen die voldoen aan de gestelde eisen, maar die in de praktijk ook werken voor een organisatie.

INNOVATIEF

Wij ontwikkelen nieuwe concepten en methodes die bijdragen aan het vergroten van professionaliteit, veiligheid en milieu.

BETROKKEN

Wij verbinden ons aan het succes van onze medewerkers, klanten en sector en zetten ons in om dit succes te optimaliseren.

MTS Argonon, het eerste LNG aangedreven binnenvaartschip in Europa

Werken bij Deen Shipping

Deen Shipping is een professioneel familiebedrijf met hoge ambities. Bij Deen Shipping zijn we dan ook altijd op zoek naar professioneel, betrokken en ambitieus personeel.

Deen Shipping biedt als werkgever een arbeidscontract onder Nederlandse voorwaarden. We hebben daarnaast een eigen Personeelsgids (eigen CAO). We bieden een goed salaris, voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling, ruimte voor nevenwerkzaamheden, jaarlijkse inflatiecorrectie en een winstafhankelijke bonus.

CONTACT

PHONE

+31 (0) 78 619 0084

MAIL

info@deenshipping.com

ADRES

Veerplein 22, 3331 LE Zwijndrecht


Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.