Partners

Wat is partnerschap?

Kiest u voor een partnerschap met Binnenvaart Kennis dan maken wij voor u een speciale partnerpagina op onze website waarin wij gegevens en foto’s van uw website verwerken.

Uw logo plaatsen wij op de beginpagina in de slider met een link naar uw partnerpagina.

Wij maken via onze sociale kanalen LinkedIn, FaceBook, Instagram en Twitter bekend dat u onze partner bent, tevens delen wij uw partnerpagina in onze WhatsApp groepen*. U zult zien dat uw partnerschap bij Binnenvaart Kennis een erg groot bereik heeft.

Wij geven uw bedrijf ook de mogelijkheid enkele keren per jaar nieuws te delen, dit plaatsen we dan op de homepage op de PARTNER BERICHTEN pagina.
Daar wij geen advertentie website zijn willen wij dit graag beperken tot nieuws.

Tevens heeft u ook de mogelijkheid om gelijk ons project Binnenvaart School te ondersteunen voor € 500, met het project Binnenvaart School willen wij de jongere, aankomende generatie en zij instromers de mogelijkheid bieden de binnenvaart te ontdekken. www.binnenvaartschool.nl
Wij maken dan een extra pagina voor u waarbij wij de mogelijkheid tot een stageplaats willen aanbieden.

Daar wij de website uit passie maken vinden wij het een groot compliment als u met uw bedrijf ons wilt ondersteunen. Een partnerschap sluiten wij graag af voor 3 jaar, zo kunnen wij in de toekomst ook de website draaiende houden.

U kunt ons met uw bedrijf ondersteunen voor € 500,00 ex btw per jaar. (btw € 105,00)

Hebben wij u kunnen overtuigen ons te ondersteunen?

Click or drag a file to this area to upload.
U kunt uw logo uploaden in de volgende bestand formaten .EPS .PNG .JPG .PDF mocht het niet lukken dan kunt u deze ook per email sturen naar info@binnenvaartkennis.nl
Met het project Binnenvaart School willen wij de jongere generatie en zij instromers een plek in de binnenvaart bieden, wij maken voor u een aparte pagina met eventueel een stage mogelijkheid. Dit kost €500 ex btw per jaar.
U krijgt van ons de factuur via email.