Nieuws, Partners

Partner: Bosman Shipping Group


BINNENVAARTREDERIJ

Bosman Shipping Group is een binnenvaartrederij. Met een ervaren team aan de wal en de vakmensen aan boord bieden wij onze klanten het meest milieuvriendelijke transport en de beste service. Met onze uitgebreide vloot zijn wij dé partner voor al het vervoer over water. Dankzij de gezondheid van de organisatie is er binnen Bosman Shipping Group vaak ruimte voor nieuwe werknemers en zijn er meer dan genoeg kansen om door te groeien. Als erkend leerbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om onze leerlingen klaar te stomen voor het echte werk bij Bosman Shipping Group. 


DE HISTORIE VAN BOSMAN SHIPPING GROUP

De familie Bosman was één van de pioniers op het gebied van het verschepen van containers per binnenvaartschip. Zij zijn al ruim 100 jaar actief in de binnenvaart en startten in 1980 met hun eerste eigen containerschip. Hun passie, werklust en werkethiek is het hart van de organisatie geworden. Dankzij deze factoren en de groei van het vervoeren van containers per binnenvaartschip is de vloot in de loop der jaren sterk gegroeid. De groei resulteerde in een samenwerking waarbij eind 2017 is besloten om onder één overkoepelende naam samen te werken en het succes voor te zetten, namelijk onder de naam BCS Group. De rederij zorgt voor een verbeterde samenwerking tussen de compagnons en schepen van BCS Group. Doordat de vloot is uitgebreid met tankschepen is de naam van de overkoepelende organisatie veranderd naar Bosman Shipping Group.

CONTAINER- EN TANKVAART

De gezondheid van de organisatie en doorgroei van personeel heeft geleid tot het samenvoegen van twee groepen binnen Bosman Shipping Group. Dit waren voorheen Bosman Container Shipping Group (BCSG) en Bosman Tanker Shipping Group (BTSG). BCSG bestaat uit 3 koppelverbanden, 5 containerschepen en 20  containerduwbakken. In totaal beschikken wij dus over 25 eenheden voor de containervaart. Naast deze containergroep is er na aankoop van de mts Vigo medio 2018 een tankergroep opgericht (BTSG). Deze groep bestaat uit 7 tankers met verschillende uitrusting en afmetingen. Het management van de tankschepen wordt ondersteund door Universe Shipping en De Jong Shipping. Al onze schepen worden gekenmerkt door rode kleuren.


BOSMAN SHIPPING GROUP BLIJFT GROEIEN

Het begon allemaal bij de familie Bosman en 1 containerschip. Inmiddels telt Bosman Shipping Group 3 koppelverbanden, 5 containerschepen, 7 tankschepen, 20 containerduwbakken en zo’n 140 werknemers. En wij blijven groeien.

We gaan een positieve toekomst en samenwerkingen tegemoet waar grote kansen en goede perspectieven liggen voor de binnenvaart als milieuvriendelijk transport binnen een alsmaar groeiende markt.

https://youtu.be/PUPlLazhi5c

BOSMAN SHIPPING GROUP

Maasboulevard 24-26
3331 ML, Zwijndrecht

Tel: +31 78 61 24 349
Email: info@bosmanshippinggroup.nl

www.bosmanshippinggroup.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.