Nieuws, Partners

Partner: NAVAL INLAND NAVIGATIONHet ABC van NAVAL

Activiteit

De service die we leveren is:

-het bunkeren van zeeschepen.
-het transporteren van minerale oliën en stookolie van en naar raffinaderijen en opslagplaatsen.
-het bijstaan van de scheepseigenaren in het managen van hun schip.

Als bevrachter komen wij tussen bij het opmaken van bevrachtingsovereenkomsten voor het vervoeren van olieproducten over de West Europese binnenwateren gebruik makend van dubbelwandige schepen die de NAVAL vloot rijk is. Ook het afsluiten van vervoercontracten behoort tot onze core business. Bovendien bieden we bunkerschepen aan met activiteit voornamelijk in Vlissingen, Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam.

We zijn nieuw op de markt, ambitieus en erg ondernemend. Onze focus ligt op klanten (zijnde oliemajors of scheepseigenaren) en veiligheid/kwaliteit die wij vertalen onder de term NAutic VALue (NAVAL).

Naval Inland Navigation wenst hét aanspreekpunt te zijn voor de scheepseigenaren (ondernemers) uit de tankvaart, de oliemajors en traders in de oliemarkt om alles optimaal te laten verlopen. Gezien de aard van de goederen is het zero spill focuspunt van groot belang en wensen we geen toegevingen te doen op het vlak van safety en quality.

Betrouwbaarheid:
Zelfs als startende onderneming claimen we een financieel betrouwbare partij te zijn voor u als klant. Ons team heeft bovendien jarenlange ervaring in verschillende facetten van de bedrijfsvoering binnen en buiten de binnenscheepvaartsector en kan verschillende diensten aanbieden op vraag van de klant.
Ons credo : “WHAT WE SAY, IS WHAT WE DO” staat hierbij centraal.

Commitment:

Onze focuspunten (als onderneming):

 1. Passie voor de klant: de commissie wordt vastgelegd in een persoonlijk gesprek

 2. Ondernemerschap en betrokkenheid: we staan klaar…..altijd !

 3. Social commitment: duurzaamheid, ecologie, maatschappelijk

 4. Betrouwbaar: financieel, stabiel en onafhankelijk

Passie voor de klant
Ons team met meer dan 30 jaar ervaring, in de binnenscheepvaart werkt graag voor en met de klant, aan het bieden van oplossingen op eender welke vraag. Zo staan we voor een transparante, persoonlijke aanpak richting scheepseigenaren. Een commerciële overeenkomst met de scheepseigenaar wordt opgesteld op basis van de noden dewelke in een persoonlijk gesprek worden vastgesteld. We richten ons dus op een persoonlijke aanpak van de business. Met onze klanten (scheepseigenaren, traders, oliemaatschappijen) bouwen we graag verder aan de bestaande vertrouwensband..

Efficiënt ondernemerschap en betrokkenheid
De permanentienummers worden steeds beantwoord door iemand van ons team die je verder helpt. De permanentienummers zijn continue bemand. We staan altijd klaar.

Social commitment
We hechten als organisatie veel aandacht aan de impact die we hebben op het milieu. Continu onderzoeken we hoe we als bedrijf lagere emissie kunnen nastreven. Zo rijden onze medewerkers met hybride wagens, gebruiken we ECO logic bureaumateriaal en verhuizen we in het tweede kwartaal van 2017 naar een energie neutraal kantoor met groendak. We dagen onszelf continu uit om beter te zijn, niet enkel in dienstverlening, doch ook maatschappelijk. Naval Inland Navigation is ervan overtuigd dat deze aanpak onze reputatie, ons zelfbeeld en uiteindelijk ook de resultaten zal ten goede komen, hierbij de impact die we hebben op het milieu nauwlettend in het oog houdend.
NAVAL INLAND NAVIGATION
Koningsspil 1
4661TW Halsteren
Nederland

info@naval-barging.com

+31 164 788 260

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.