Partners

Partner: HoogendoornOver de firma Hoogendoorn 

De firma Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw is er voor bedrijven die op zoek zijn naar een veilig, comfortabel, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig interieur in SCHEPEN, GEBOUWEN of OFFSHORE is onze onderneming de aangewezen partner. Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1961. In deze periode zijn we gegroeid van een eenmanszaak naar een toonaangevend bedrijf in haar segment. Vanuit het centraal gelegen Werkendam, direct aan het water van de moderne Beatrixhaven, ontzorgen we met onze 130 vakkundige medewerkers onze klanten in binnen- en buitenland. 

MARITIEM

De roots van ons bedrijf liggen in de scheepsbetimmeringen. Vandaag de dag verzorgen we in binnen- en buitenland de complete inrichting van zowel binnenvaartschepen, coasters, kraanschepen, accommodatieschepen, als luxe particuliere jachten als passagiersschepen. Ook met het inrichten van offshore projecten hebben we veel ervaring opgebouwd. Kortom, alles wat zich op het water bevindt en wat klanten in willen laten richten, kunnen ze uitbesteden aan Hoogendoorn MBI. Flexibel, servicegericht en volgens de gemaakte afspraken, produceren en installeren onze vakmensen alles wat nodig is om een schip of platform op de juiste manier in te richten. Vloeren, wanden, plafonds, installaties, schilderwerk, grootkeukens, speciaal meubilair en vaste betimmeringen kunnen cliënten toevertrouwen aan de zorg van onze vaklieden.

INTERIEURBOUW

Een interieur begint met een goede voorbereiding. Ons veelzijdige team denkt graag met klanten mee om een passende oplossing voor te stellen. Hierbij is kennis de basis. Het bijhouden van het bijna dagelijks veranderende aanbod van materialen en verwerkingsmethoden is voor ons essentieel om voorop te blijven lopen als toonaangevende interieurbouwer in Nederland. Wij zijn graag in de ontwerpfase al betrokken bij projecten, zodat wij besparende toepassingen kunnen aangeven in conceptontwerpen. Conceptontwerpen worden door onze werkvoorbereiding omgezet naar voorstel- en productietekeningen, volgens het laatste moderne driedimensionale tekenprogramma.

Omdat we alle facetten van het vak in regie hebben, waaronder spuitwerk, stoffering, staalwerk en verlichting, kunnen we klanten van A tot Z ontzorgen. Ons vakkundig team bouwt het geproduceerde maatwerkmeubilair in onze werkplaats op, voordat ze op locatie definitief worden geïnstalleerd. Daarmee reduceren wij productiefouten tot een minimum. Alles in een hand houden, biedt garanties dat we de afgesproken planning halen binnen het gestelde budget en kwaliteitseisen van de klant.

Ook na het opleveren zijn en blijven we als Hoogendoorn MBI het aanspreekpunt. Duurzaamheid van interieurs wordt immers voor een deel bepaald door onderhoud en service. Voor deze zaken bieden we onze klanten een plan voor periodiek onderhoud en eventuele calamiteiten. Alles onder één dak bij degene die het heeft gemaakt en geïnstalleerd en daardoor weet van de hoed en de rand.

Hoogendoorn

Beatrixhaven 35
4251 NK WERKENDAM

Tel: 0183 308 383

email: info@hoogendoorn-mbi.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.