Nieuws, Partners

Partner: DUTCH WASTE


MARITIEME EN INDUSTRIËLE REINIGING,
INZAMELEN EN VERWERKING

DUTCH WASTE is dé specialist als het gaat om maritieme en industriële reiniging, inzamelen en om de verwerking van afvalstoffen. Klein of groot, moeilijk of makkelijk, gepland of ad hoc: DUTCH WASTE is een professionele en no nonsens organisatie die graag relaties ontzorgt. Dit gebeurd op een veilige, efficiënte manier met milieuvriendelijke middelen.

OVER DUTCH WASTE

Het ontstaan van DUTCH WASTE Collectors is begonnen in 2016 toen de DUWACO 1 en DUWACO 2 werden aangeschaft, maar de kennis en ervaring gaat al jaren terug.
In september 1988 werd DRECHTTANKCLEANING opgestart in Zwijndrecht, een kleine onderneming in de maritieme sector met één vacuümauto en één milieuboot. Na de aanschaf van nog enkele milieuboten is het bedrijf verhuisd naar de Oude Kil te Dordrecht en heeft zich uiteindelijk gevestigd aan de Wieldrechtseweg te Dordrecht, waar vanuit de Julianahaven relaties makkelijk te bereiken waren.
Sinds april 2017 is een meerderheidsbelang verkregen en begin 2020 heeft DUTCH WASTE Collectors haar belang in DRECHTTANKCLEANING uitgebreid tot 100%.

Ondertussen heeft ook MAIN Cleaning zich vanaf november 2018 aangesloten bij de organisatie. Welke zijn oorsprong vond in Dordrecht en uiteindelijk gevestigd is Amsterdam. Per medio 2019 heeft DUTCH WASTE Collectors, MAIN Cleaning volledige toegevoegd aan de organisatie.

Hiermee groeide de organisatie op het land en op het water.
Vanaf 1 augustus 2020 zijn alle activiteiten samengevoegd en zult u ons tegenkomen en vinden onder de vlag van DUTCH WASTE als DUTCH WASTE Collectors & Cleaning.

CALAMITEITEN

Bij calamiteiten telt elke seconde, ook op het water. Hoe eerder een olielekkage een halt kan worden toegeroepen, hoe kleiner de gevolgen voor het milieu zijn. De specialisten van DUTCH WASTE weten precies wat er in deze gevallen nodig is. Met olieskimmers en gebruik van olie-absorptiemiddelen kunnen zij een verdere vervuiling tot een minimum beperken.

DUTCH WASTE is getraind en heeft de middelen in huis om in geval van een calamiteit direct in actie te komen, waar ook in Nederland. Op het water of op het land.DUTCH WASTE

 Jacobus Lipsweg 110,
     3316 BP Dordrecht
 +31 (0)78 6213500
 sales@dutchwaste.com
 KVK-nummer: 72403489

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.