Partners

Partner: Chemgas

Chemgas is marktleider in het vervoer van onder druk vloeibaar gemaakte gassen met zee- en binnenvaartschepen tot 3500 m3. Door te werken met goed opgeleide medewerkers en hoogwaardige technologie leveren wij altijd uiterst efficiënt gastransport. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij op de eerste plaats.

Onze Missie

Het is onze missie om als betrouwbare partner logistieke meerwaarde te bieden in het gastransport over water. Vanwege de diversiteit aan schepen zijn wij in staat om maatwerkoplossingen te bieden aan onze klanten. Samen zoeken wij naar praktische en veilige oplossingen voor de logistieke vraagstukken. Doorlopend verbeteren wij onze prestaties op het gebied van veiligheid, milieu en techniek. Hierdoor zijn wij een veilige, efficiënte en betrouwbare partner voor onze klanten.


Voortvarend vooruit

Wij lopen voorop met de allernieuwste technieken en innovaties op het gebied van gastransport over de zee- en binnenwateren. Technologische vernieuwing zorgt ervoor dat onze schepen niet alleen steeds veiliger, maar ook steeds efficiënter worden. Onze innovatieve schepen hebben minder diepgang zodat bij lage rivierstanden veel meer lading vervoerd kan worden. Met onze moderne vloot streven wij altijd naar het hoogst haalbare: het kunnen blijven voldoen aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Wij bouwen onze schepen in eigen beheer en zijn actief betrokken bij het ontwerpen van de schepen en de bouw. Hierbij maken wij onder meer gebruik van de grote kennis en ervaring die in de loop van het bestaan van Chemgas is opgebouwd. Onze actieve betrokkenheid bij de projecten zorgt ervoor dat wij ons kennisniveau weten vast te houden. Alle opgedane ervaringen en innovaties worden bij elkaar gebracht. Het resultaat: de modernste en meest efficiënte schepen in de markt.

Veiligheid

In alles wat wij doen staat veiligheid voorop. Onze schepen worden goed onderhouden en de nieuwe schepen zijn uitgerust volgens de modernste technieken. Daarnaast werken wij volgens de laatste normen en procedures op het gebied van veiligheid. Dit alleen is natuurlijk niet voldoende. Onze medewerkers spelen ook een cruciale rol in het kunnen waarborgen van de veiligheid.

Het veiligheidsbewustzijn bij onze collega’s is groot. Veiligheid van mens en omgeving komt op de eerste plaats, daarvan is iedereen doordrongen. Ons veiligheidsbeleid is diep in onze organisatie verankerd en wordt gedragen door onze medewerkers. Wij zorgen er dan ook voor dat iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt op dit gebied. Het belang van het naleven van wet- en regelgeving en onze veiligheidsvoorschriften is bij iedereen in onze organisatie bekend. Hier wordt ook naar gehandeld.

Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om hun functie te kunnen uitoefenen. Door het aanbieden van trainingen en opleidingen bevorderen wij de veiligheid aan boord van onze schepen. Ook verschaffen wij alle noodzakelijke veiligheidshulpmiddelen en stimuleren wij onze mensen om ervaringen met elkaar te delen. Met als ons ultieme doel: het uitsluiten van persoonlijke letsel en het beschermen van onze omgeving.

Sollicitatie

Chemgas investeert veel in haar medewerkers en is altijd op zoek naar gemotiveerd personeel.
Op onze website vind je een actueel overzicht van onze vacatures.

Mocht je interesse hebben, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!
CHEMGAS

Gedempte Zalmhaven 4G
3011 BT Rotterdam

Tel: 010-2412222

www.chemgas.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.