Partners

Partner: Mercurius Group


Mercurius Scheepvaart B.V. is in mei 1983 door Robert F. Zimmerman opgericht ten behoeve van scheepsmakelaardij. Het eerste motortankschip Mercurius is aangekocht en in exploitatie genomen. Vervolgens verkoopt Robert F. Zimmerman het schip op huurkoopbasis aan de kapitein, die daarmee economisch eigenaar van het schip is. Een succesvolle samenwerking, die inmiddels reeds bij tal van tank- en containerschepen is toegepast en bekend staat als MER-Franchising.


ONDERNEMEN IN DE BINNENVAART

Ondernemen binnenvaart – Het starten van je eigen binnenvaartonderneming is een schitterende uitdaging! Er is niets mooier dan vrijheid in het runnen van je eigen bedrijf. Jouw eigen beslissingen en verantwoordelijkheden nemen. Mercurius maakt een opstart mogelijk en begeleid je als coach intensief. Daar blijft het niet bij. In tegenstelling tot andere formules is Mercurius daadwerkelijk financieel betrokken en medeverantwoordelijk…

BEVRACHTING

Bevrachting binnenvaart – MCT-Lucassen richt zich op het vervoer van containers over het water. Wij verzorgen vaste en flexibele containerlijndiensten tussen zeehavens en binnenlandse terminals binnenvaart in Nederland en België. Met de kraanschepen wordt binnenvaarttransport gecombineerd met mobiele containeroverslag op kades en boord-boord. Daarnaast bemiddelen wij in de verhuur van binnenvaart containerschepen en organiseren wij projectlading.MERCURIUS SHIPPING GROUP

Mercurius Shipping Group bestaat uit samenwerkingen door en voor binnenvaartondernemers. Mercurius ontwikkelt, bouwt, investeert, exploiteert en bevracht diverse type binnenvaartschepen.

INVESTEREN IN DE BINNENVAART

Investeren binnenvaart – Mercurius is al meer dan 30 jaar een actieve investeerder in de binnenscheepvaart. Naast projectontwikkeling, ontwerp en bouw van verschillende typen binnenvaartschepen zijn wij ook actief betrokken in de exploitatie.

MCT LUCASSEN BEMIDDELT TUSSEN SCHIPPER, ZEEREDERIJ EN TERMINAL

Bevrachting containerschepen – MCT Lucassen huurt en verhuurt diverse typen containerschepen. Onze klanten zijn met name binnenlandse containerterminals, zee rederijen, containeroperators en andere logistieke dienstverleners. Schepen worden voor een periode van één reis tot enkele jaren verhuurd, eventueel met of zonder inkoop van brandstof en havengelden.

HET KOPEN VAN EEN BINNENVAARTSCHIP

Binnenvaartschip kopen – Bent u de mogelijkheden aan het onderzoeken om een binnenvaartschip te kopen? Mercurius is een erkend en beëdigd scheepsmakelaar in de binnenvaart. Met onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van diverse soorten binnenvaartschepen, staan we u graag met raad en daad terzijde.Mercurius Shipping Group

Langesteijn 102
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

E-mailadres

info@mercurius-group.nl

Telefoon

078-6195000
 

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.